Gevezeçiçeğinyeri
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gevezeçiçeğinyeri

GevezeçiçeğinyeriHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : 1969-12-31
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaportalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
İlginizi çekebilecek Başlıklar

Bizi Takip Edin

Gevezeçiçekten memnun
kaldıysanız Lütfen
forumumuzu  destekleyin!

En son konular
» Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA

» Kız ve Kurt Red Riding Hood
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-08-01, 07:42 tarafından sahin

» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen

» Nessié'nin maması xD
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen

» Üniversite Bilgi için istek!
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA

» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-28, 06:59 tarafından sahin

» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-28, 06:55 tarafından sahin

» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA

» Jessica'nın Mezuniyet konuşması
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA

Haftanın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SEMENTA
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcapİçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Voting_barİçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap 
gamze cullen
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcapİçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Voting_barİçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap 
eftelya
tekinim01tekinim
NİMET
sahin
crazylady
_meRve_
Cullen's Black
rosalie cullen
En çok konu başlayanlar
SEMENTA
tekinim01tekinim
sahin
gamze cullen
eftelya
sabah.engin
Cullen's Black
videoturka
EGOZUBUYUK
bigozitto
En bakılan konular
matemetik performans ödevi/performans ödevi kapakları
YILDIZ NAME NASIL BAKILIR???
Kristen Stewart (Bella Swan)
mustafa ceceli ve ailesi
tuba büyüküstün gelinlik
İstek ödevler için buraya!
SİVAS KANGAL
GENİŞ AİLE FAN CLUB
Pop müziğin hacı aranjörü(mustafa ceceli)
alacakaranlık bellanın vampire dönüsmesi
Anket
En çok hangi kitabını sevdin?
1.Alacakaranlık
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcap33%İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap
 33% [ 3 ]
2.Yeni Ay
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcap22%İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap
 22% [ 2 ]
3.Tutulma
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcap0%İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4.Şafak vakti
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcap44%İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap
 44% [ 4 ]
5.Gece Yarısı Güneşi
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_lcap0%İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9
Site rehberi

Facebook
Anahtar-kelime
G.ASTROLOJİ
ArkadaŞLar hadi herkes burcunu ve birkaç özelliğini yazsın

visitors counter
Zirve100 Site ekle
Gevezeciceginyeri/tasarım ve dizayn by Sementa 2007@

İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor

YazarMesaj
tekinim01tekinim
Co Admin
Co Admin
tekinim01tekinim

Erkek
Doğum tarihi : 24/02/85
İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 17

karakter kağıdı
Healt:
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Left_bar_bleue200/200İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty_bar_bleue  (200/200)
Exp:
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Left_bar_bleue200/200İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty_bar_bleue  (200/200)
tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ

İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty
MesajKonu: İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor   İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Empty2008-06-01, 12:50

İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor 550DE5E4F97ADA4EB5952A6Fr
Yaklaşık 2.5 ay sonra 50 yaşında ikiz bebek annesi olmaya hazırlanan usta oyuncu Füsun Demirel: Gençlikte kariyer peşinde koşarken, çocuk yapmaya cesaret edemedik. İkizlerime geç sahip oluyorum ama bundan sonrası hayatımın altın yılları olarak yaşanacak..
İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor Sp
Usta oyuncu Füsun Demirel, 2.5 ay sonra tam 50 yaşında ikiz bebek annesi olacak. Demirel'in hamile kalmasıyla ilgili yumurta naklinden, sperm bankasına kadar birçok yöntem ihtimali ortaya atıldı... Demirel bunları yalanlarken, sadece 'tıbbın ilerlemiş imkanlarından yararlandıklarını' ancak bu konuda hiçbir zaman detaylı konuşmayacağını söyledi... Mesleğin ilk yıllarında 'kariyer peşinde koşmaktan' çocuk sahibi olamadığını belirten Füsun Demirel'le 50 yaşında hamile olmanın bir sanatçıya yaşattığı duygular üzerine konuştuk...

BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLACAK
* Dizilerin uzunluğu ve yoğun çalışma koşulları genelde oyuncuları zorluyor. Hamile olarak böyle çalışmak sizi yormuyor mu?
Artık 6.5 aylık hamileyim. İkiz oldukları için karnımda, tek bebekteki 8.5 aylık bir gebeliğin görüntüsü var. Oldukça hızlı gelişiyorlar. Bu dönemde çalışmak beni çok zorluyor. Hele sahnelerin yoğun yazıldığı bölümlerde sette doğuruvereceğim zannediyorum. Üstelik bizlerin çalışma koşulları da malum. Maden işçilerinden daha da ağır şartlarda çalışıyoruz. Her hafta 90 dakikalık bölüm yetiştiriliyor. Dolayısıyla herkes pek insani olmayan şartlara mahkum. 'Tatlı Bela Fadime' ekibi bana son derece özen gösterse bile ben de bu şartlarda elbette zorlanıyorum.

* Annelik her kadın için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Sizin hamileliğe dair duygularınız neler?
Anaç bir karakterim var. Gençliğimden beri böyleyim. Anneliğe hep hazırdım zaten. Başka çocukların, gençlerin anneleri gibiydim tüm yaşamım boyu. Kol kanat germeyi, birilerine omuz vermeyi seviyorum. Yaradılışım böyle. Şimdiyse hep düşlediğim kendi bebeklerime kavuşma günümün heyecanını yaşıyorum. İçimde kıpır kıpır hareket ettikleri zaman havalara uçuyorum. Biri kız, biri erkek olacak... Bu da Allah'ın bir hediyesi. Duyguları anlatmak zordur ama şu sıralar aşırı duygusalım. Her ultrason gününde onları gördükçe sevincim katlanıyor. Şimdi zaman yaklaştıkça buluşma günümüzün heyecanını yaşıyorum. Onlara çok geç sahip olacağım belki ama birlikte yaşayacağımız yıllar hayatımın altın yılları olacak. Üstelik şimdiden öylesine gençleştirdiler ki beni. Galiba ikizlerim sayesinde uzun yıllar yaşlanmayacağım.

* Yaşınızı göstermiyorsunuz ama yine de 50 yaşında anne olacaksınız. Buna nasıl karar verdiniz? Bunun için geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?
Geç kaldım duygusu yok, olsaydı, biraz da cesaret isteyen bu kararı vermezdim. Her kadının anne olma isteği vardır diye düşünüyorum. İçgüdü çünkü. Daha önceleri olabilirdi ama biz mesleğimize öylesine kaptırdık ki kendimizi! Bakın pek çok meslektaşım çocuk sahibi olmamıştır. İlk yıllar iki yakayı bir araya getiremezsin. Sonraları işler yoğunlaşır, kariyer duygusu öne çıkabilir. Yıllar geçtikçe çocuksuzluğun özgürlüğü iyi gelmeye başlar. Sorumlu olduğun kimse yoktur. Biz çocukları çok sevmemize rağmen cesaret edemedik. Demek doğru zaman şimdiymiş.

İŞİMİZLE ANILMAK İSTEDİK
* Hamileliğinizin ilk dönemlerinde 'Yumurta nakli yoluyla' ya da 'Sperm bankasından hamile kaldı' iddiaları ortaya atılmıştı...
Bugüne kadar magazin mağduru olmadım çünkü magazinel bir hayatımız yoktu. İşimizle var olmayı, ürettiklerimiz ve başarılarımızla saygın şekilde anılmayı tercih ettik. Bu bizim hayata bakışımızla ilgili. Magazin kulaktan dolma ne varsa onu yazan bir çeşit asparagas haberciliği haline geldi ve insanların özeli, mahremi, duyguları altüst edildi. Bu sistemin kirliliği, dibe vuruşuyla beslenenlerle, bunun mağduru olanların ortak platformu. Biz bunu atlattık... Zaman ve bebeklerimizin bizlere kattığı duygular her şeyi atlatmamıza yardım ediyor.

UMUDUMUZU YİTİRMEDİK
* Canlandırdığınız karakterlerin aksine kırılgan bir yapıya mı sahipsiniz?
Oldukça kırılganım. Hatta biraz fazla. Beni tanıyanlar şaşırıyor çünkü; oynadığım rollerle alakam yok.

* Annelik duygusu sizi nasıl değiştirdi, nelerden vazgeçtiniz?
Henüz her şey eskisi gibi sürmekte. Annelik duygum yaşamımda büyük değişiklikler yaratmadı. Artık biraz daha canımı düşünür oldum o kadar. Hayatıma en güzel duygular katan bana psikoterapi gibi gelen kedilerimden vazgeçmek üzereydim... Çünkü uzun yıllar yan yana olamazlar. Şimdi hayatımızı onlara göre düzenliyoruz. Kediler de bebekler de hem hayatımda olup, hem bebeklerin zarar görmeyeceği bir planlama yapıyoruz. Bahçeli bir eve taşınmak istiyoruz. Sonuçta her şey yolunda gidiyor.

* Ülkenin durumu ve çocuklarınızın geleceğiyle ilgili zaman zaman endişelere kapılır mısınız?
Elbette kapılırım. Ülke gidişatı aydınların, düşünen insanların tümünün ortak endişesidir. Endişeli olmak biraz harekete geçmeyi de sağlar. Kişisel olarak çocuklarıma iyi bir gelecek kazandırsam da, ülkenin şartları dibe vurmuşsa bundan her kesim etkilenir. Hayat boyu endişe bizi bırakmadı ama umudumuzu asla yitirmedik. Bu ülke günün birinde kendilerini ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen gençlerin ülkesi olacak.
http://forum.gevezeciceginyeri.com

İçimde kıpır kıpır hareket etmeleri havaya uçuruyor
1 sayfadaki 1 sayfası