Gevezeçiçeğinyeri
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gevezeçiçeğinyeri

GevezeçiçeğinyeriHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : 1969-12-31
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaportalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
İlginizi çekebilecek Başlıklar

Bizi Takip Edin

Gevezeçiçekten memnun
kaldıysanız Lütfen
forumumuzu  destekleyin!

En son konular
» Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA

» Kız ve Kurt Red Riding Hood
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-08-01, 07:42 tarafından sahin

» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen

» Nessié'nin maması xD
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen

» Üniversite Bilgi için istek!
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA

» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-28, 06:59 tarafından sahin

» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-28, 06:55 tarafından sahin

» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA

» Jessica'nın Mezuniyet konuşması
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA

Haftanın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SEMENTA
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Voting_bar"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap 
gamze cullen
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Voting_bar"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap 
eftelya
tekinim01tekinim
NİMET
sahin
crazylady
_meRve_
Cullen's Black
rosalie cullen
En çok konu başlayanlar
SEMENTA
tekinim01tekinim
sahin
gamze cullen
eftelya
sabah.engin
Cullen's Black
videoturka
EGOZUBUYUK
bigozitto
En bakılan konular
matemetik performans ödevi/performans ödevi kapakları
YILDIZ NAME NASIL BAKILIR???
Kristen Stewart (Bella Swan)
mustafa ceceli ve ailesi
tuba büyüküstün gelinlik
İstek ödevler için buraya!
SİVAS KANGAL
GENİŞ AİLE FAN CLUB
Pop müziğin hacı aranjörü(mustafa ceceli)
alacakaranlık bellanın vampire dönüsmesi
Anket
En çok hangi kitabını sevdin?
1.Alacakaranlık
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap33%"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap
 33% [ 3 ]
2.Yeni Ay
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap22%"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap
 22% [ 2 ]
3.Tutulma
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap0%"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4.Şafak vakti
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap44%"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap
 44% [ 4 ]
5.Gece Yarısı Güneşi
"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_lcap0%"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9
Site rehberi

Facebook
Anahtar-kelime
Similar topics
    G.ASTROLOJİ
    ArkadaŞLar hadi herkes burcunu ve birkaç özelliğini yazsın

visitors counter
    Zirve100 Site ekle
    Gevezeciceginyeri/tasarım ve dizayn by Sementa 2007@

"******'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma

YazarMesaj
    tekinim01tekinim
    Co Admin
    Co Admin
    tekinim01tekinim

Erkek
    Doğum tarihi : 24/02/85
    İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık
    Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 17

karakter kağıdı
    Healt:
    "Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Left_bar_bleue200/200"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty_bar_bleue  (200/200)
    Exp:
    "Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Left_bar_bleue200/200"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty_bar_bleue  (200/200)
    tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ

"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty
    MesajKonu: "******'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma   "Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2008-06-12, 02:06

"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma 51A887B6FC82C54D8D75752Br
    Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında "******'ü sevmiyorum" diyen Nuray Bezirgan hakkında "****** aleyhine işlenen suçlar" başlıklı yasaya aykırı davrandığı iddiasıyla soruşturma başlattı. Soruşturma sonrasında, Bezirgan hakkında 4,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılabilecek.

Başsavcılık, soruşturmasında Bezirgan'ın, 5816 sayılı ****** aleyhine işlenen suçları düzenleyen kanuna aykırı davrandığını iddia etti. Yasanın birinci maddesinde, "******'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Birinci maddede yazılı suçlar; iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumi veya umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunacak ceza yarı nispetinde artırılır" hükmü yer alıyor.

İŞTE, BEZİRGAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMASINA NEDEN OLAN SOHBET

Fatih Altaylı: Sizin Facebook'ta bir siteniz mi var? Kevser adlı arkadaşımızın Facebook adlı paylaşım sitesinde İran devriminde Ayetullah Humeyni'nin fotoğrafları yer alıyor. Doğru mu?

Kevser Çakır: Bir tane fotoğrafı var evet. Evet, seviyorum ve saygı duyuyorum.

Fatih Altaylı : Ama o Şii . Humeyni'nin nesini seviyorsun?

Kevser Çakır: Şii olması önemli değil. Benim için Müslüman biri. Hümeyni'yi seviyorum.

Fatih Altaylı: Ama İran'da baskı rejimi var.

Kevser Çakır: Ama İran'daki rejimi ben desteklemiyorum

Fatih Altaylı: Ama kurucusu Humeyni.

Kevser Çakır: Humeyni'nin aynı görüşleri sahip olması anlamına gelmez bu. Ben Humeyni'yi seviyorum şahsen.

Fatih Altaylı: Sen seviyor musun?

Nuray Bezirgan: Evet seviyorum.

Fatih Altaylı: ******'ü seviyor musun?

Nuray Bezirgan: ******ü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum. ******'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir Cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum. Halk o zaman islami değerler için savaştı. Nitekim Kurtuluş Savaşı'nın başlaması da Kahramanmaraş'ta Fransız askerlerinin Nene Hatun'un başörtüsüne uzanmasıyla olmuştur.

Fatih Altaylı: Maraş'la Erzurum'u birbirine karıştırdın.

Nuray Bezirgan: Her neyse. Maraş'ta Fransız askerleri bir kadının örtüsüne saldırıyor. Sütçü İmam buna karşı ilk ateşi açıyor. Böylelikle Kurtuluş savaşı başlıyor. Sonuçta cepheye cephanelik taşıyan kadınlar o dönemin insanları, o dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz hep Müslüman insanlar.

Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer ****** olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı.

Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana ******çülük adına zulmediyorlarsa benden ******'ü sevmemi bekleyemezsiniz.

Kevser Çakır: Yani bir insanın ismi üzerinden ideolojik bir kurgu oluşturulmaya çalışıldığı için bunlar oluyor. İyi Bir asker. Bunu biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bu ülkeyi düşmanlardan arındırma sebebi. En azından bir minnet duygun yok mu?

Kevser Çakır: İyi bir asker biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bugün sizin savunduğunuz özgürlükçü, cumhuriyeti kuran sizin temsil ettiğiniz iradenin, bugün iktidar olmasına olanak veren de rejimi kuran da yine ****** değil mi? Camileri de kapatmamış.

Nuray Bezirgan: Benim fikirlerimİ savunucak parti kurulamaz Türkiye'de. Zaten bu yasak. Benim fikirlerimi herhangi bir parti savunmaya kalktığı zaman parti kapatılır..."
    Kaynak: http://www.sabah.com.tr/haber,3A33836AA63348269EF9AB272C276188.html
    http://forum.gevezeciceginyeri.com
    tekinim01tekinim
    Co Admin
    Co Admin
    tekinim01tekinim

Erkek
    Doğum tarihi : 24/02/85
    İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık
    Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 17

karakter kağıdı
    Healt:
    Exp:
    tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ

"Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty
    MesajKonu: Geri: "******'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma   "Atatürk'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma Empty2008-06-12, 02:07

yazıklar olsun diyorum hak etti ama "hak etti"
    http://forum.gevezeciceginyeri.com

"******'ü sevmiyorum" sözlerine soruşturma
    1 sayfadaki 1 sayfası
     Similar topics
    -