Gevezeçiçeğinyeri
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gevezeçiçeğinyeri

GevezeçiçeğinyeriHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : 1969-12-31
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaportalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
İlginizi çekebilecek Başlıklar

Bizi Takip Edin

Gevezeçiçekten memnun
kaldıysanız Lütfen
forumumuzu  destekleyin!

En son konular
» Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA

» Kız ve Kurt Red Riding Hood
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-08-01, 07:42 tarafından sahin

» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen

» Nessié'nin maması xD
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen

» Üniversite Bilgi için istek!
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA

» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-28, 06:59 tarafından sahin

» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-28, 06:55 tarafından sahin

» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA

» Jessica'nın Mezuniyet konuşması
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA

Haftanın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SEMENTA
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcapÖpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Voting_barÖpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap 
gamze cullen
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcapÖpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Voting_barÖpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap 
eftelya
tekinim01tekinim
NİMET
sahin
crazylady
_meRve_
Cullen's Black
rosalie cullen
En çok konu başlayanlar
SEMENTA
tekinim01tekinim
sahin
gamze cullen
eftelya
sabah.engin
Cullen's Black
videoturka
EGOZUBUYUK
bigozitto
En bakılan konular
matemetik performans ödevi/performans ödevi kapakları
YILDIZ NAME NASIL BAKILIR???
Kristen Stewart (Bella Swan)
mustafa ceceli ve ailesi
tuba büyüküstün gelinlik
İstek ödevler için buraya!
SİVAS KANGAL
GENİŞ AİLE FAN CLUB
Pop müziğin hacı aranjörü(mustafa ceceli)
alacakaranlık bellanın vampire dönüsmesi
Anket
En çok hangi kitabını sevdin?
1.Alacakaranlık
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcap33%Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap
 33% [ 3 ]
2.Yeni Ay
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcap22%Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap
 22% [ 2 ]
3.Tutulma
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcap0%Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4.Şafak vakti
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcap44%Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap
 44% [ 4 ]
5.Gece Yarısı Güneşi
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_lcap0%Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9
Site rehberi

Facebook
Anahtar-kelime
G.ASTROLOJİ
ArkadaŞLar hadi herkes burcunu ve birkaç özelliğini yazsın

visitors counter
Zirve100 Site ekle
Gevezeciceginyeri/tasarım ve dizayn by Sementa 2007@

Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir!

YazarMesaj
tekinim01tekinim
Co Admin
Co Admin
tekinim01tekinim

Erkek
Doğum tarihi : 24/02/85
İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 17

karakter kağıdı
Healt:
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Left_bar_bleue200/200Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty_bar_bleue  (200/200)
Exp:
Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Left_bar_bleue200/200Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty_bar_bleue  (200/200)
tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ

Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty
MesajKonu: Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir!   Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Empty2008-09-26, 20:40

Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! 9E85AA27350AD94B853A2B38r

Öpüşme sahnelerinde duygusal bağ gerekir! Sp
BÜLENT İPEK - MAGAZİN
25.09.2008

Bugüne kadar rol aldığı 124 filmin 124'ünde de starlarla öpüştüğünü söyleyen Salih Güney: İlk kez Belgin Doruk'la öpüştüm sonra arkası geldi. Böyle sahnelerde partneri rahatlatmak gerekli. Duygusal bağ kurarken de dengeli olmak lazım. Yüzde 30'luk bağ, öpüşmek için yeterli..
Geçtiğimiz günlerde kilo verip, gıdısını aldıran Müjde Ar'ın "Sinemada onun gibi öpen erkek kalmadı" sözleriyle gündeme gelen usta oyuncu Salih Güney, "Öptüğüm tüm kadınlar şöhret oldu" dedi. Bugüne kadar rol aldığı 124 filmin çoğunda dönemin starlarıyla öpüştüğünü söyleyen Salih Güney, böyle sahnelerde başarı sağlamak için genç oyunculara şu tüyoyu verdi: "Partneri rahatlatmak için duygusal yakınlaşma şart ama bunun oranı yüzde 30 olmalı. Yüzde 50'yi geçerse set aşkına dönüşür!" Uzun yıllar Amerika'da yaşadıktan sonra sağlığı bozulan annesini yalnız bırakmamak için Yalova'da yaşamaya başlayan Salih Güney, 'öpüşme sahneleri'ne ilişkin sorularımızı yanıtladı, bugünlerde neler yaptığını anlattı.

BEN BULDUM
*
Öpüşme sahneleriyle meşhur bir aktör olarak, günümüzdeki kadın oyuncuların bu tür sahnelerden kaçınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu yaklaşım ilginç bir hal aldı. Geçen gün Tuba Büyüküstün kızımız, bir yardım derneği için poz vermiş ama yanlış yorumlanmış. Bu yüzden de sanırım ailesiyle bir problem olmuş... Eskiye göre çok şey değişti. Herkeste yanlış anlaşılma korkusu oluştu.
Türkiye'de sanat bir çelişki içinde...

*
Müjde Ar sizin için "Sinemada Salih Güney gibi öpen erkek kalmadı" dedi. Beraber çok çalıştınız mı?
Müjde'yi zaten ben buldum! 'Aşk-ı Memnu'da oynaması için Halit Refiğ'e getiren benim. Refiğ, 'Bihter' için birini bulamıyordu. Ben de Müjde'yi daha önce bir filmimde oynatmıştım. Berker İnanoğlu'nun 'Sayılı Kabadayılar'ı Müjde'nin de ilk filmiydi sanırım. Müjde çok da kabiliyetli bir kız. Hülya Avşar da öyle. Onlar bir okul eğitimi görmedikleri halde bu kadar kabiliyetli. Hülya Avşar da ilk iki filmini benimle çekti. Biri 'Haram', diğeri 'Çelik Mezar'dı. Tabii ikisine de yardımcı oldum. İkisi de
Türkiye'nin hali hazırda en büyük şöhretleri.

*
Sizin birlikte oynadığınız bütün kadınlar şöhret olmuş! Hepsiyle öpüşme sahneniz var mıydı?
Evet hemen hemen vardı; öptüğüm kadınlar şöhret oldu yani. (Kahkaha atıyor)

*
İlk kez birini öptüğünüzde kaç yaşındaydınız?
Allah iyiliğinizi versin! (Kahkaha...) Ben erken başladım. İlk kez Ankara Devlet Konservatuvarı'nda bir kızı öptüm. Tiyatro bölümünde kız-erkek karışık yatılı okuyorduk. Romantik aşklar o zaman başladı.

*
Öpüşme sahnelerindeki şöhretinizin nedeni nedir? İşin sırrı çapkın adam olmakta mı?
Bilmem ki? Bu her şeyden evvel bir duygusal yaklaşım. Her iki oyuncu için de aynı şey geçerli. Bir de duygudan anlamak gerekir; hayat tecrübesidir bu biraz. Karşındaki oyuncuyu rahatlatmak çok önemli.

*
Siz öpüşme sahnelerinde partnerinizi nasıl rahatlatıyordunuz?
Diyalog kurmak lazım. İletişim içinde olmak lazım. Duygusal bağ çok önemlidir.

ÖZEL YAŞAM GİBİ DEĞİL
*
Duygusal bağ kurunca, iş 'set aşkı'na dönüşmüyor mu peki?
Duygusal bağın yüzde 30'unu kurmak lazım. Yüzde 50'nin üzerinde bir duygusal bağ olursa, o set aşkına dönüşür. İşte o zaman magazine düşüyoruz...

*
Set aşkı olmaması için nasıl bir fren mekanizmanız var?
Her iki tarafın da ilişkisi olabilir. Birini kız arkadaşı, öbürünün erkek arkadaşı ya da kocası olabilir. Bunun bir iş olduğunu kafanızdan çıkarmamanız lazım. Öpüşme sahneleri gerçekten çok zor sahnelerdir. Sinemada özel yaşamınızdaki gibi öpemezsiniz. Çünkü görüntüde korkunç bir deformasyon çıkabilir. Bütün hazzınızla, heyecanınızla ya da şehvetinizle yaklaştığınızda; kameraya çirkin bir görüntü yansır. Dudak yandan çıkar, estetik görüntü olmaz. Bu da bir teknik işi. Görüntü deformasyonuna meydan vermemek lazım. Ben ilk kez 20'li yaşlarımın başındayken Belgin Doruk'la öpüştüm. Ondan sonra arkası geldi...

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gny/haber,7DE0BDD2D00146238D79F0801031FB22.html
http://forum.gevezeciceginyeri.com

1 sayfadaki 1 sayfası