SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
karakter kağıdı Healt: (10/10) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: GEVEZEÇİÇEK NEDİR? 2009-04-07, 09:41 | |
| GEVEZEÇİÇEK NEDİR? Bunun anlamını açıklamak istedim arkadaşlar her yeni üye gevezeçiçek ismi nerden geliyor diye soruyor.İşte söylüyorum bana genellikle; geveze ve çiçek gibi güzel olduğumu söylerlerdi küçükken... Bende bir forum oluşturayım içinde dostluk,arkadaşlık,paylaşım,eğlence bir yandan hüzün bir yandan mutluluk yaşanılacak bir forum olsun dedim.Oda oluyor:)İçinde bu istediklerim olmaya başladı bile... Çok mutluyum ve isminide geveze foum olmasını istedim ama yanına da çiçek ekleyip kendi sitemin ismini koydum GEVEZEÇİÇEK ama şunuda söylemeden geçemiycem bu site bütün gevezeçiçek dostlarımındır. Ben yoksam siz varsınız; siz yoksanız ben varımdır.. İnşallah bu site hep varolacak bizler burada oldukça.Lütfen ilginizi gevezeçiçekten bırakmayınız hep bizimle olunuz göreceksiniz ki dünyanız daha da güzelleşecek içinizde kalan bir sıkıntı olmuyacak çünkü çözümünü burada bulacaksınız:) Teşekkürler sitemize destek gösteren tüm yönetim kadrosuna ve sevgili üyelerimize.... GEVEZEÇİÇEK AİLESİ ADMİNİSTRATÖR. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GEVEZEÇİÇEK NEDİR? 2009-04-07, 20:51 | |
| Sementayı bir video sonucunda tanıdım.Keanu Reeves'in youtube da ki bir videosunu izledim ve çok beğendim baktığımda video yapımcısı Sementa yaziyodu ve video daki parça çok süperdi ve ben onu sementadan almalıydım ona nasıl ulasabilirdim hemen bunun yolunu buldum ve sementanın youtube profilene baktım ve bir kaç sitesini öğrendim girdiğim sitelerine üye olup bana ulaşması için forum sitelerine yazılar yazdım sonrasında o beni buldu ve böylece tanışmış olduk.Kendisi çok iyi ve bilgiyi öğrenmeyi uygulamayı seven bi insan burda olmaktan ve diğer arkadaşlarlada tanışmaktan çok mutluyum İyi ki Sementa ve diğer arkadaşlarla tanışmışım siteye emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyor başarıların devamını diliyorum. |
|
SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
| Konu: Geri: GEVEZEÇİÇEK NEDİR? 2009-04-08, 01:23 | |
| Keanuweb64 güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim iyikide tanışmışız ta nereden nereye geldik değilmi..Umarım arkadaşlığımız hep böyle devam eder tekrar sağol:)O senin iyi görüşün.. | |
|
SEMENTA YÖNETİCİ
| Konu: Geri: GEVEZEÇİÇEK NEDİR? 2009-04-08, 10:25 | |
| - keanuweb64 demiş ki:
- Sementayı bir video sonucunda tanıdım.Keanu Reeves'in youtube da ki bir videosunu izledim ve çok beğendim baktığımda video yapımcısı Sementa yaziyodu ve video daki parça çok süperdi ve ben onu sementadan almalıydım ona nasıl ulasabilirdim hemen bunun yolunu buldum ve sementanın youtube profilene baktım ve bir kaç sitesini öğrendim girdiğim sitelerine üye olup bana ulaşması için forum sitelerine yazılar yazdım sonrasında o beni buldu ve böylece tanışmış olduk.Kendisi çok iyi ve bilgiyi öğrenmeyi uygulamayı seven bi insan burda olmaktan ve diğer arkadaşlarlada tanışmaktan çok mutluyum İyi ki Sementa ve diğer arkadaşlarla tanışmışım siteye emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyor başarıların devamını diliyorum.
işte o klip Keanu Reeves 2 | |
|