SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
karakter kağıdı Healt: (10/10) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Dikkat!KPSS'nin soru sayısı ve süresi değişti! 2010-11-04, 05:10 | |
| ÖSYM, 28 Kasım Pazar günü yapılacak KPSS ortaöğretim/önlisans sınavsüresini 2.5 saatten 2 saate, soru sayısını da 150'den 120'yeindirdi. İlişkili fotoğrafları göster |
|
ntvmsnbc ve Ajanslar Güncelleme: 13:09 TSİ 04 Kasım. 2010 Perşembe function UpdateTimeStamp(pdt) { var n = document.getElementById("udtD"); if(pdt != '' && n && window.DateTime) { var dt = new DateTime(); pdt = dt.T2D(pdt); n.innerHTML = dt.D2S(pdt,((''.toLowerCase()=='false')?false:true)); } } ANKARA- ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, iki yılda biryapılan ve bu yıl 26 Eylül 2010'da yapılması planlanan ''2010-KamuPersonel Seçme Sınavı''nın (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010tarihinde, yaklaşık iki buçuk milyon adayın katılımı ile yapılacağıbildirildi. Açıklamada,bu sınav için başvuru yapmış adayların sınava girecekleri sınavmerkezlerine atamalarının yapıldığı ve sınav tarihi olarak, 26 Eylül2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik belgelerinin adaylarapostalandığı anımsatıldı. 28Kasım 2010 Pazar günü yapılacak sınav için adayların sınav yeriatamasının yeniden yapılmayacağı ve yeni bir Sınava Giriş ve KimlikBelgesi gönderilmeyeceği vurgulanan açıklamada, adayların 28 Kasım 2010tarihinde gerçekleştirilecek sınava, daha önce adreslerine gönderilmişolan, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Girişve Kimlik Belgeleri ile girecekleri bildirildi. SORU SAYISI VE SINAV SÜRESİ DEĞİŞTİ
Açıklamada,sınav tarihinde, özellikle doğu illerinde, havanın daha erken saatlerdekararması ve bir elektrik kesintisi durumunda adayların mağdur olmamasıamacıyla, Devlet Personel Başkanlığının da görüşü alınarak sınavsüresinin, sabah (ortaöğretim) ve öğleden sonra (önlisans) oturumlarıiçin 2 saat ve testlerin kapsamları aynı kalmak üzere, her iki oturumdada sorulacak soru sayısının 120 olarak yeniden belirlendiğibildirildi. Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25148087/ | |
|