nerde bu devlet nerde bu millet nerde bizim kardelenimiz nerde gevezecicegimiz nerde sementamız??? haftaya aranızda olamayacagım... aralık 13 e kadar kısa bir ara yok'um. Bazılarına göre çok uzun bir müddet olabilir. Bazılarına göre benim olmamamın sitede pekde bşey degiştirmeyecegin düşünebilir...
Sorun şu ki gevezecigimiz 3 yaşında ve büyüyor. Çocukluk bir yöne dursun genç kızlıga adım atıyor ve sitenin yerinde sayması (yerinde sayması derken hala küçük gevezecicege hitap etmesi) insanlar üzerinde olumsuz etki oluşturdugundan dolayı, üyelerimizin ve büyüyüp ilgi alanlarımızın degişmesi site üzerindeki ilginin azalmasına neden oluyor.
Böyle bir paylaşımı moderatör özel bölümünde paylaşmam gerekiyordu yalnız biz bir aile oldugumuz için moderatörler olarak bizler ve tüm üyelerimizin buna karar vermeleri gerekiyor.
Örnegin: facebook sayfamızdaki barbi bebek resmi artık kaldırılmalı çünkü geveçiçegimiz büyüdü. daha çok genç kızlara hitap edecek türden olmalı
Örnegin haberler bölümü: Agırlık verilmeli ve genç erkeklerin spordaki nabzını tutmalı
v.s. bunlar çogaltılabilir. Örnekler çogaltılabilir.
Degerli arkadaşlarım ben hafaya yokum. aralık ayı geldiginde (tabi yer yer gene girerim siteye) siteye girdigim zaman genç dinamik gelişmiş ve büyümüş bir gevezeçiçek görmek isterim. Bu sadece bir öneridir. Siz degerli gevezeçiçek sakinlerinin TAKTİRİNE bırakıyorum.
Gün gelir siteye kimsecikler girmez. Hayalet bir forum da olur. Ama bu sitemizi bırakacagımız anlamınada gelmez... Gün gelir devran döner ve kaldıgımız yerden devam ederiz. Benim aralık ayına olmayışım sizleri yadırgamasın bilakis hepinizi özleyecegim. İlginize ve alakanıza teşekkür ederim
saygılarımla
co admin