Gevezeçiçeğinyeri
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Sw10
Gevezeçiçeğinyeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gevezeçiçeğinyeri

GevezeçiçeğinyeriHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : 1969-12-31
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaportalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
İlginizi çekebilecek Başlıklar

Bizi Takip Edin

Gevezeçiçekten memnun
kaldıysanız Lütfen
forumumuzu  destekleyin!

En son konular
» Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA

» Kız ve Kurt Red Riding Hood
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-08-01, 07:42 tarafından sahin

» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen

» Nessié'nin maması xD
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen

» Üniversite Bilgi için istek!
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA

» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-28, 06:59 tarafından sahin

» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-28, 06:55 tarafından sahin

» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA

» Jessica'nın Mezuniyet konuşması
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA

Haftanın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SEMENTA
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcapAşk sevgi nickleri , msn nickleri Voting_barAşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap 
gamze cullen
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcapAşk sevgi nickleri , msn nickleri Voting_barAşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap 
eftelya
tekinim01tekinim
NİMET
sahin
crazylady
_meRve_
Cullen's Black
rosalie cullen
En çok konu başlayanlar
SEMENTA
tekinim01tekinim
sahin
gamze cullen
eftelya
sabah.engin
Cullen's Black
videoturka
EGOZUBUYUK
bigozitto
En bakılan konular
matemetik performans ödevi/performans ödevi kapakları
YILDIZ NAME NASIL BAKILIR???
Kristen Stewart (Bella Swan)
mustafa ceceli ve ailesi
tuba büyüküstün gelinlik
İstek ödevler için buraya!
SİVAS KANGAL
GENİŞ AİLE FAN CLUB
Pop müziğin hacı aranjörü(mustafa ceceli)
alacakaranlık bellanın vampire dönüsmesi
Anket
En çok hangi kitabını sevdin?
1.Alacakaranlık
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcap33%Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap
 33% [ 3 ]
2.Yeni Ay
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcap22%Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap
 22% [ 2 ]
3.Tutulma
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcap0%Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4.Şafak vakti
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcap44%Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap
 44% [ 4 ]
5.Gece Yarısı Güneşi
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_lcap0%Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9
Site rehberi

Facebook
Anahtar-kelime
Similar topics
G.ASTROLOJİ
ArkadaŞLar hadi herkes burcunu ve birkaç özelliğini yazsın

visitors counter
Zirve100 Site ekle
Gevezeciceginyeri/tasarım ve dizayn by Sementa 2007@

Aşk sevgi nickleri , msn nickleri

+3
gamze cullen
uti97
eftelya
7 posters
YazarMesaj
eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın
Doğum tarihi : 27/10/84
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 22

karakter kağıdı
Healt:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue0/0Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (0/0)
Exp:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue200/200Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (200/200)
tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ

Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty
MesajKonu: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-04-13, 23:13

"Her Halimle Her Halinin Asigiyim"

En Büyük Hatam Seni Sevmek Degildi, Senin Beni Sevmeni Beklemekti....

-oha oldum ,kal geldi ;gül beklerken dal geldi..ne cok sevmistim seni; ayrilmasi zor geldi...

denizleri seviyorsan, dalgalarida seveceksin; sevilmek istiyosan, önce sevmeyi bileceksin

Sen Gözlerimde Yas Olsaydin Seni Kaybetmemek icin Asla Aglamazdim

AsKiMi DaGLaRa YaZaCaKTiM AmA AsKiMdAn BÜYÜK DaG BuLaMaDiM...

agac kurur dali kalir insan ölür adi kalir sayet ben ölürsem bu söz size hatira kalir

hani gözler vardir sözleri anlatir(li),hani sözler vardir, birde ask vardir seni anlatir...

ask aci saraptir kadehi dudaktir icersen izdiraptir. gözyasin silinmez kiymetin bilinmez sonu bi ayriliktir

idam sehpasindaki bir mahkumun yasamayi nekadar cok seviyorsa bende seni okadar cok seviyorum

SENI NEZAMAN UNUTACAGIMI SORMA : CÜNKÜ NEZAMAN ÖLECEGIMI BILMIYORUMl)

Kaybetim seni be güzelim! Kaybetim! Türkü, türkü oldu ismin.... hic durmadan söylerim. Hic durmadan sayiklarim. Hic durmadan....

HER YARINDA BIR UMUT , HER UMUTTA BIR ÖZLEM , HER ÖZLEMDE BIR SEVGI , HER SEVGIDE BIR TEK SEN VARSIN

...seni unutmaya andictim gözlerine baktim vazgectim...

Her sey yalan! Benim hayatimda tek gerçek sensin...

Namimizin büyüklügü, dostlarimizin büyüklügündendir.

Biz ölmeyi çoktan göze aldik da, yanimizda kimler g**ürücez onu düsünüyoruz.

Sen, sen ol! Asla biz olma.

Dünya bir gündür, o da bugündür!

Sonunu düsünenler kahraman olamaz.

Ölüm, ölüm dedigin nedir ki gülüm ? Ben senin için yasamayi göze almisim..

Ayni dili konusanlar degil, ayni duyguyu paylasanlar anlasabilir.

Hayatta edindigim tecrübeler, yedigim kaziklarin toplamidir.

Eger birisi seni aldatmissa bu onun suçudur. Eger o kisi seni pek çok kere aldatmissa bu senin suçundur.
eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue0/0Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (0/0)
Exp:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue200/200Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (200/200)

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-04-13, 23:15

Yorgun msn nickleri , kişisel iletiler

"вαşкαѕıηı αℓ∂αтαяαк ѕαηα gєℓмє∂ιм,ѕєηι αℓ∂αтαяαк вαşкαѕıηα gιтмєм!..."

ѕυѕмα çσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα...!!!

єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι

∂ση'т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє..

~~вєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη. ~~

~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ "кαяşı" кσуαмαм~~~

ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм !!

"ѕєηι ѕєνιуσяυм" ∂єякєη, αѕℓıη∂α öуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη..

вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкα,тαηıмαуα вιя ѕααт,αηℓαмαуα вιя güη,ѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя öмüя уєтмєz....

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

Benim için giden gider, gittiği gün biter!

єภ Ŧєςเ ๏lคא אคlภเzlเк єภคςเ ๏lคא ๏lย๓ єภ ยzยภtยlย ๏lคא ยภยtยl๓คк єภ ร๏ﻮยк ςєשคק ђคאเг Ŧคкคt єภ รเςคк кєlเ๓є รєภเ รєשเא๏гย๓

'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'

∂υяυмυм çєνяιм ιçι/вєуηιм мєşgυℓ/яυнυм нємєη ∂öηє¢єк/αкℓıм ∂ışαяı∂α/єℓιм тєℓєƒση∂α/кαℓвιм çєνяιм∂ışı

Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker teker Sizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??

уα кαℓ вєηιмℓє ѕöz єтмє gι∂ιşℓєя∂єη уα∂α ѕιℓιηѕιη ιѕмιη∂є ¢ιѕмιη∂є

ѕєηι ѕєηιηℓє уαşαмαк ναякєη ѕєηѕιz уαşαмαк zσяυмα gι∂ιуσя

% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'( :@

кüℓℓєяℓєη ∂σğ∂υм ηє ιℓктιм ηє ѕση∂υм

Hεя ℓįмαήα Uğяα αмα Dεмįя αŦмα ßu ßεήįм Ŧεκ hαŦαм

+*¨^¨*+ αуηι нαтαуι ιкι кєz уαρмα +*¨^¨*+

"кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя..."

•°o.O α¢ι çєкмєуєηℓєя, вαѕкαℓαяιηιη α¢ι çєкєвιℓє¢єgιηι αкιℓℓαяιηα вιℓє gєтιяємєzℓєя O.o°
ιℓєяℓє∂ιgιηιz уσℓ∂α нι¢ вιя zσяℓυкℓα кαяѕιℓαѕмιуσяѕαηιz, вιℓιηкι σ уσℓ αѕℓα ѕιzι ∂σgяυуα υℓαѕтιямαz...!"

αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кιямα. вєℓкι ∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяι тєк ѕєу σ∂υя؟؟؟

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı.. :'( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı

-- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ --

eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-04-13, 23:18

# Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.
# @--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar.
# Acı ve hüzün bir ıyldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...
# Adını yoldaki taşlara yazdım, buğulu camlara resmini çizdim. Kıskandım kederi, gelene vurdum. ümidim dağların ardında kaldı, yüzüne yüz sürmek mahşere kaldı...
# Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz.
# Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yas olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
# Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum.
# An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış...
# Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde, gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa, bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa bil ki seni düşünüyorum...
# Artık günlerim günlerden uzun. Gecelerim gecelerden yalnız. Seni sevdiğimden bu yana. Her acııy tattım, her çileyi çektim, hayatın her cilvesine alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım. Ş imdi anlıyorum: Acıdan, hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana. ıykılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime..Ağladım çocuklar gibi..Ne yazık olanlar hep bana oldu. ümidim, hayalim hepsi kayboldu. Sayende hayatım tarumar oldu! Oturup ağladım....
# Arzular göz açıp kapaıyncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kötü şey yasamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yasayan sana aıyrdım. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünde değer kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyorum.
# Aşk bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalır...
# Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın.
# Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem.
# Ay ıyldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
# Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
# Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle...
# AÇIK ARTTIRMA: Beni öyle sev öyle arttır ki..Hep senin üstüne kalaıym!!!
# Ağlamak istiyorsanız asla yapmaıyn.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.
# Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
# Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.
# Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa oraıy sever...
# Aşk aynı gül gibidir. Rasgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar...
# Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir ıyldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
# Aşk bu mu? Aşk acı mı? Acıtır mı? İncitir mi? Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu?
# Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.
# Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin...
# Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Ş imdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra.
# Aşkına döksem gözyaşları mı, elinle bir defa silecek misin? Ş u kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?.
# Bana ' Seni Seviyorum ' diye yalanda söylesen,, bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye razııym..
# Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim...
# Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin?
# Bana kalsa gökyüzündeki tüm ıyldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışıldayan bir çift ıyldızı gönderirdim.
# Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, Açar açmaz duyaıym kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulümde bulsun, Ve öyle bir mektup yaz ki varsın ölümüm olsun.
# Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman.
# Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
# Bazen sana gayesiz, rastlantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
# Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!.
# Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...
# Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!(
# Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiç kimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yalnızca senin için Aşkım.
# Ben ne sevdalar gördüm söylenip söylenip bittiler; ben ne sevdalar gördüm hiç bilinmediler ama sürdüler...
# Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.
# Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
# Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum.
# Ben senin gözünde bir damla yaş olmak isterdim.Gözlerinde doğup, güzel yanaklarında süzülmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak için...
# Ben sevdanın sokağında oturuyorum. Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.
# Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir ıyl değil on ıyl değil bin ıyl mesut olurum.
# Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve özgürlük. Aşkım için hayatımı feda ederim ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim.
# Benim bütün dualarım seninle. Sen bir ömür boyu mesut olasın diye..Yalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye...
# Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.
# Bir bakışın manası hiç bir sözde yok..! Bir bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bir bakış bir bakışı aslından emin eder. Unutma bir tanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.
# Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!
# Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökusagini takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canimsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
# Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyaıym Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
# Biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacak SENSE YAKTIÐIM Ş İİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK
# Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler...
# Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni.
# Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüğün sizi aptal etmesine asla!
# Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.
# Bir deniz düşün "susuz", bir gece düşün "uykusuz", bir insan düşün "sevgisiz", bir bahar düşün "çiçeksiz", bir de beni düşün "sensiz"...
# Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlaıyp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir.
# Bir göz yaşı akıttım uğrunda yine..Yine seni anımsadım ve ağladım. Ama son gözyaşları..Sanma ki seni unuttuğumdan! Seni ölene kadar seveceğim derdim ya hep söz seveceğim o ana dek!.
# Bir gül olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip, Bir daha oradan çıkmamak için... Seni Seviyorum...
# Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla.........
# Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...
uti97
Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Benimle iyi olun, yeni üyeyim

Erkek
İş/Hobiler : basketball
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 0

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-05-07, 01:02

Çok komik:

Çok yardımseverimdir bütün yardımları kabul ederim

Very Happy Laughing
http://cocukutku.tr.gg
gamze cullen
süper moderatör
süper moderatör
gamze cullen

Kadın
Doğum tarihi : 25/04/94
Lakap : ipek böcüğü....
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 26

karakter kağıdı
Healt:
Exp:
tuttuğu takım:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-05-16, 21:01

emeğinize sağlık
SEMENTA
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
SEMENTA

Kadın
Doğum tarihi : 15/12/87
İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK
Lakap : tatlı cadı
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 42

karakter kağıdı
Healt:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue10/10Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (10/10)
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-05-28, 01:10

Teşekkürler eftelyacım;)
http://sementafan.blogspot.com/
gamze cullen
süper moderatör
süper moderatör
gamze cullen

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:
tuttuğu takım:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-05-28, 01:42

emeğine sağlık cnm Surprised
eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2008-05-28, 19:58

TŞK EDERİM Smile
NİMET
Bayan Mod.
Bayan Mod.
NİMET

Kadın
İş/Hobiler : grupHepsi
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 7

karakter kağıdı
Healt:
Exp:
tuttuğu takım:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-03-16, 05:45

BİRTANEDE BN YAZIYIM
ÖLMEK DÜNYADA YOK OLMAKMIŞ ÖLMEK KEFEN GİYMEKMİŞ ÖLMEK O SOĞUK VE KARA TOPRAĞA GİRMEKMİŞ YOKBE ASKIM *ÖLMEK SENSİZLİKMİŞ*
SEMENTA
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
SEMENTA

Kadın
Doğum tarihi : 15/12/87
İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK
Lakap : tatlı cadı
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 42

karakter kağıdı
Healt:
Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Left_bar_bleue10/10Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty_bar_bleue  (10/10)
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-03-16, 10:22

oo güzelmiş nimetcim:)

En son SEMENTA tarafından 2009-03-17, 00:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://sementafan.blogspot.com/
NİMET
Bayan Mod.
Bayan Mod.
NİMET

Kadın
İş/Hobiler : grupHepsi
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 7

karakter kağıdı
Healt:
Exp:
tuttuğu takım:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-03-17, 00:33

tşk ederim cnm görevimiz;)
eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-03-17, 23:39

* farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim

* babamın bir dakikalık zevkiyim

* keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist

* allah yoktur diyen ateisti döven satanist

* kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu

* yangında ilk beni kurtarın

* cenaze namazimi jack nicholson

* evrimdışı

* sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın

* kürdanla anakart tamir eden adam

* mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim

* paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır.

* öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!

* edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz

* sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu

* beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?

* yıllardır oturum açmayan adam

* pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu

* lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum.

* öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı

* beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın

* hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...

* güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.

* hayat boktan ama grafikleri güzel

* sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım

* zenci mahallesindeki solaryumcu

* hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken

* a$k bir sabunsa köpürt beni pakize

* 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.

* halk kahramanı nuri alço

* klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun
eftelya
usta gevezeçiçekçi
usta gevezeçiçekçi
eftelya

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-03-17, 23:41

dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!

* ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!!

* kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste!

* siyasi içerikli erotik karate filmi: "uzaylı lezbiyen vampirler"

* bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan

* kıyamet gelse de kopsak.

* senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım!

* sıradanım, ama en ön sıradan!

* gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım!

* intihar pompacısı

* tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş

* 5 in the car, 15 at the house...

Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım...

Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kirpimi kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.

Aşkın bitmiş olsa da hiç sevmesen de Beni çok aldattın hoş görmesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gün dönersin diye.

Ay doğarken bir söğüdün arkasından,gül yüzünde sisli bir esintiyle,akşamın göçüsüne hüzün serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma...

Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...

Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum.

Bana bir günün yirmi dört saat, bir saatin atmış dakika ve bir dakikanın atmış saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim.

Batık bir gemiymiş aşk limanında. Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni.

Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş bin bir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsa da bekler

Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim...

Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, Anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım, Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM !

Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmak bir tanem; bir gün sen de SEVECEKSİN !!!

Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..

Beni sensiz bıraktığın gün geliyor aklıma , düşünüyorum da çok acı çekmiştim, ama şu anda daha da çok çekiyorum ama biliyorum ki sen bu acıya hiçbir zaman değmedin beni hiç bir zaman sevmedin sen sevsen de sevmesen de ben seni sevdim hep de öyle kalacak..
cadı
Özel üye
Özel üye
cadı

Kadın
Doğum tarihi : 22/07/74
Lakap : cadı
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 2

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-08-17, 03:09

aşk elini tutup gözüne bakmak değil,kalbinde o yanında olmadanda hissedebilmektir...
cadı
Özel üye
Özel üye
cadı

Kadın

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-08-17, 03:10

senin içinde ben bitmiiş olsaydım,benim içimde sen yaşıyor olmazdın
cadı
Özel üye
Özel üye
cadı

Kadın

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-08-17, 03:16

Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim,seni bir ömür boyu bitirmek değil sana yeniden başlamak isterim....
cadı
Özel üye
Özel üye
cadı

Kadın

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-08-17, 03:21

UNUTSUN DİYE HABER GÖNDERMİŞSİN Bİ SOR BAKALIM HATIRLANMAYA DEĞERMİSİN...
gamze cullen
süper moderatör
süper moderatör
gamze cullen

Kadın

karakter kağıdı
Healt:
Exp:
tuttuğu takım:

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-08-19, 09:36

Nescafe bile 3 ü bir arada bhen yalnızım.....
Hepside süpr AMA hepsini okuyamadm Sad
damla
Bayan Mod.
Bayan Mod.
damla

Kadın
İş/Hobiler : Mühendis/su altı sporları
Aldığı Övgü Aldığı Övgü : 0

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-09-11, 09:21

Çok güzel paylaşımlar emeginize saglık Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Aşk sevgi nickleri , msn nickleri   Aşk sevgi nickleri , msn nickleri Empty2009-12-17, 09:47

Çok GzLLer Tşk..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» liseli msn nickleri
» Sagopa ve Kolera nickleri