SEN ISTEDIĞİN KADAR SAKLAN,GÜNDÜZE SAR BIRAKTIĞIN GECELERI.BEN BENİ SEVMEDIĞINİ GUNEŞTEN OĞRENDİM,SEN SENI SEVDIĞIMI BİRISINİ SEVİNCE ANLAYACAKSIN…
YAZ YAĞMURU GIBI GECTİN,SACLARIMDAN AKIP GITTIN,HER DAMLANDA BENI MAHFETTIN,UMUTLARI YIKIP GİTTİN..
YALNIZLIĞIMA ÇAREDİR SENIN SEVGİN SENI HERŞEYDEN COK SEVDİM HAYALLERIMI SENINLE BESLEDIM YINEDE BENI BIRAKIP ELLERE GİTTİN SEVGI DOLU KALBIMİ HARABEYE CEVİRDİN.
ACILARININ UMUTLARINI YOK ETTIĞI YERDE,UMUTLARINI YEŞERTECEK BİRİNE, ÖZLEMLE DOLU BİR SESE IHTIYAÇ DUYARSAN,BEN HALA BILDIĞİN YERDE,BILDIĞİN GİBIYİM..
BEN AĞLARKEN BANA BAKIP AĞLAMA BEN HÜZÜNLENIRKEN BANA BAKIP HÜZÜNLENME CUNKU BENDE SEN ÖLÜRKEN ÖLMICEM: BU DUNYAYA NASIL KAZIK ÇAKILIRMIŞ HERKESE GOSTERECEM…
EN SEVDİĞİN ELBİSEN ÜZERİNE SARILSIN YILAN AKREP YUVASINA MEZARIN KAZILSIN MEZARININ BASINA KAHPE DIYE YAZILSIN OKUYANIN OLMASIN BENI YAKTIGIN ICIN.
Zamanında Sevdiklerimizi Tek Tek Sileriz..
Bu hayat bizim istediğimiz gibi yaşarız..
Siz kaldırım taşlarını sayarken.Biz kaldırım taşlarının karesini alıyorduk
Bizde sabah olmaz bizde güneş doğmaz biz isyankarız kızım bizimle dost olmak size yakışmaz
BİZLER;Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız
Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
Kral olsan ne yazar,tacın olsa çok yazar.İnsan olsan ne yazar,adam olsun işte o yarar..!
Biz Hayata Tek GeldiK..Tek Gideriz..
İstenmediğimiz zaman değil,istediğimiz zaman gideriz
Yola birlikte çıktık yol bitmedikçe ayrılık olmaz..
Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile..
Dünyayda hiç kimseye güvenme Çünkü beyaz gülün bile gölgesi siyahtır
Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!
Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!
Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!
Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !!
Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü
Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana
Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana
Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana
sevene can feda sevmeyene elveda
Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!