Yazar | Mesaj |
---|
sabah.engin Özel üye
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-10, 02:15 | |
| Hayat be abicim nasıl olalım işte Bundan sonra görüşürüz. Benim skype açık. Okulla ilgileniyorum. Anlayacagın tam gaz gazetecilige devam | |
|
| |
mançoloji.34 Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 45 Location : İstanbul İş/Hobiler : mançoloji Kayıt tarihi : 26/09/08 Aldığı Övgü : 0
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-10, 02:26 | |
| Hadi bakalım. Görelim seni | |
|
| |
tekinim01tekinim Co Admin
Mesaj Sayısı : 1549 Doğum tarihi : 24/02/85 Yaş : 39 Location : Adana İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık Kayıt tarihi : 18/05/08 Aldığı Övgü : 17
karakter kağıdı Healt: (200/200) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-10, 02:27 | |
| Görelim akalım ben ümitliyim. Yürü be enginim kim tutar seni hahaha | |
|
| |
eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
karakter kağıdı Healt: (0/0) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-15, 02:32 | |
| SLM arkadaşlar nasılsınız? epeydir görüşemiyoruz. 2 haftadır bende siteye giremiyorum.anca vakit bulabildimm. görüşmek üzereee arkadaşlar kendinize çok iyi bakın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1549 Doğum tarihi : 24/02/85 Yaş : 39 Location : Adana İş/Hobiler : Müzik - Dagcılık Kayıt tarihi : 18/05/08 Aldığı Övgü : 17
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-16, 07:27 | |
| - eftelya demiş ki:
- SLM arkadaşlar nasılsınız? epeydir görüşemiyoruz. 2 haftadır bende siteye giremiyorum.anca vakit bulabildimm. görüşmek üzereee arkadaşlar kendinize çok iyi bakın
abla nasıl olalımki.... Tabiki kötü. Sistemde kimseyi tutamıyorum artık. Biz hep kendi kendimize sohbet ediyor. Kendi kendimize yazıyoruz diyorlar. Diger üyelerin bize katılıp katılmaması hiç önemli degil. Zaten sitede sohbete katılanların sayısı belliydi.Artık onlar bile sanki sistemde ruh gibi dolaşıyorlar diye sitem etmeden geçmiyorlar. Yöneticimiz sanki arkadaşımız gibiydi. Şimdi sanki bize çoık uzak. Engin avatar konusunda yardım için ÖM den goncaya ulaşmak istemiş gonca hiç yanıt vermedigi gibi yardımcı dahi olmamış. Ben geçen bir ÖM attım ama hiç yanıt gelmedi. Sanki duvara konuşuyorum. Şükürler olsun damla özkan v.s. sorun yok. Onlarda sisteme az girdikleri için sorun yaşamıyorlar olsa gerek. tek gevezecicek halindeydik. 2-3-4 e bölündük. Sanki çok büyük bir sistemmişiz gibi kaç parçaya bölündük. Örnegin=Gevezecicegin üyelerinden nimet falan vardı. Şimdi dizi şölenindeler. Bakın benim amacım hiçkimseyi kötülemek degil. Biz bir mesaj yazıyormuyuz. Mesela forum oyunlarında birbirimize mesaj yazıyormuyuz. SİZDE KATILIN degerli arkadaşlarım. Biz kendi kendimize mesaj yazıp kısır döngü gibi ugraşıp durmayalım. Sistemdeki konular kötümü geldi? Söyleyin ÖM atın ona göre sitenin aylık konusunu belirleyelim. Siz öneride buluındunuzda biz HAYIR mı dedik? Rahmetli Barış Manço "önce igneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batır"demiş bizim hatamız yokmu? Elbette var. Sisteme çok az giriyoruz. Ama hayat şasrtlarımız belli ayda bir de olsa haftada birde olsa girip gülüp eglenip çıkıyoruz. Siz neden yapmıyorsunuz? Yoksa bizi begenmiyormusunuz? Yada hesaba almıyormusunuz? yoka işledigimiz konular size çocukcamı geliyor? Sisteme girecek VAKİT i bulan iki satır yazı yazacak vakityide elbette bulur. BEN GEVEZECİCEK WEBTEAM olarak sitenin bu gidişini hiç begenmiyorum | |
|
| |
sabah.engin Özel üye
Mesaj Sayısı : 273 Location : İstanbul İş/Hobiler : gazeteci/dagcılık Kayıt tarihi : 23/05/08 Aldığı Övgü : 1
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-16, 07:57 | |
| Bu konuda haklısın abi Hepimiz biriz dedik. Ama kimse bizimle bir olmuyor. Kendimiz çalıp kendimiz oyunuyoruz. Saldım çayıra mevlam gayıra Konuları biz ilerletmekten yorulduk artık. Oratak düşüncelerimizi sizlerle paylaşıyoruzki bir çözüm yolu bulabilelim. amacımız körelmek degil "düzelmek" tir. | |
|
| |
damla Bayan Mod.
Mesaj Sayısı : 233 Location : Adana İş/Hobiler : Mühendis/su altı sporları Kayıt tarihi : 23/05/08 Aldığı Övgü : 0
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-16, 08:04 | |
| Teşekkür ederim eftelyacıgım bizde iyiyiz. Ben digerlerine katılmayacagım yalnızca kendi gördüklerimi söyliyecegim. 1=Gökhan özel günler ve kutlamalara kurban bayramını kutlama mesaj bölümü açıyor millet kafasına göre istedigi yereyazıyor. Nerede düzen? 2=Ben siteye ne zaman girsem ya ustayı ya özkan abiyi yada engini görebiliyorum. Diger üyeler nerede? 3= Konular açılıyor bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ben usta özkan abi engin 4 kişi arasında kısır döngü var sanki. Gonca bile muhabbetlerimize girmiyor. BU GİBİ YAKLAŞIMLARINIZ BİZİ ÇOK ÜZÜYOR. BİZ ÜZÜLÜYORUZ HABERİNİZ OLSUN HEPİMİZ BİRİZ SLOGANININ KURUCUSU BENİM AMA BUNA KİMSELER UYMUYOR. İŞTE BENİ ÜZEN ASIL OLAYDA BU İlginiz için teşekkürler | |
|
| |
eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
karakter kağıdı Healt: (0/0) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-16, 09:42 | |
| evet dediklerinize bende katılıyorum.ama biz yılmayalım demi biz birbirimize yeteriz arkadaşlar. Bu arada sementa şuan şehirdışında ve dedesi vefat ettiği için şu sıralar yanımızda olamayacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-17, 06:56 | |
| Dilin kemigi yok derler. Bazen üzülür, bazen sevinir, bazen şaşırır, bazen güler bazen de aglarız. Biz birlikte beraber olmaya devam edecegiz. Birlik ve berlik adına yapamayacagımız hiçbir konu ve aşamayacagımız hiçbir engel yoktur. Yakınlarını kaybetmenin acısını çok iyi bilirim. Üniversite ögrenimim bile aksadı. Ne denirki... Ölene allahtan rahmet kalanada sabır ihsan etsin Başınız sagolsun gevezecicekWEBTEAM | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-24, 07:44 | |
| Her zaman biz birbirimize yeteriz. Artık sisteme kayıt olacak olan üyelerde çogalacak. Bu yaza dogru özkan ın oglu Damlanın kardeşi, benim teyzemin kızı , enginin ablası (40 küsür yaşında) sisteme kayıt olacaklar. Tam bir aile olacagız anlayacagınız. Burası kocaman bir şehir bigi bizler samimiyetimiz ve dostlugumuzla el ele vererek canlandıracagız ve kalkındıracagız. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için Saygılamla gevezecicekWEBTEAM | |
|
| |
SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
karakter kağıdı Healt: (10/10) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-25, 05:31 | |
| - tekinim01tekinim demiş ki:
- Ben özel günler ve kutlamalarda kurban bayramı başlıgı adı altında konu açayım. Siz degişik degişik yerlerde bayram kutlayın. iyi vallahi Yönetim başta olmak üzere bizi hesaba alan yok.
En sevmedigim olaylardan birisidir bu. Sistemi gereksiz mesaj kirliligi ile kirletmek. Merhaba arkadaşlar..kurban bayramından hiç birşey anlamadım daha doğrusu aralık ayı hiç iyi geçmedi üst üstte acı süprizlerle karşılaştım hangisini anlatıyımki hem doğum günümde öyle ilk defa pastasız geçti neden sizden saklayımki. aman zaten bunları bu sıkıntıdayken aramıyorum... inş. 2009 iyi gelir hepimize umudum o.. Bakıyorumda ben olmadan yokluğumdan fırsat kollamışnız dedikodumumu yapıyorsunuz ayıpayıp:). Şaka bir yana bu bayram mesajları hakkında;"bayram" konu başlığı özel günler kutlamalarda yer alıyor..Yani mesaj kirlilği yer almıyor gökhancım.. Oraya da yazdım burayada. Bazı üyelerimiz okumadığı için özel günler kutlamaları başlığını, dolayısıyla haberleri olmuyor cevap yazmıyorlar .sende biliyorsun ki bu sitede herkez verdiği sözü tutmuyor ama biz buna izin vermiyeceğiz... Buraya bayram mesajımın yazmamın sebebi hem bayramınızı kutlamak önceden, hemde sitede ikihafta olamayacağımı belirtmek için yazmıştım. Damla geyik bölümüne girmediğimi söylemiş ee benim yazdığımı demekki okumamış . yazılarım takibe alınmadığı burdan belli oluyor.Tamam burada hepimiz kardeşiz ama bir yerdede uyum sağlamamız gerekli, böyle özel durumlarda bana özelden mesaj yazasbilirsiniz. doğal olarak böyle şeyler olur ama önceden düşünüp bişeyleri öyle paylaşmak gerekir.Sonra bu durumlar yanlış anlamalara neden olabilir bunların olmasını istemeyiz değilmi. Çok uzun yazdım ama siteye epeydir giremediğim için bunları yazmak istedim.Bu arada öm ın için teşekkür ederim gökhan bir sen yazdın zaten... teselli etti beni en azından. . diğer üyelerim sağolsunlar bir öm bile atmadılar kızım sana söyleyim gelinim sen anla demişler ne güzel söz.... Gevezecicek Administratör | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-26, 07:27 | |
| İzinizdeyim amirim. gevezecicek WEBTEAM | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 45 Location : İstanbul İş/Hobiler : mançoloji Kayıt tarihi : 26/09/08 Aldığı Övgü : 0
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:22 | |
| Gökhan cnm burayı iyice karakola çevirdin. Emniyetteyim hissine kapıldım yanii | |
|
| |
sabah.engin Özel üye
Mesaj Sayısı : 273 Location : İstanbul İş/Hobiler : gazeteci/dagcılık Kayıt tarihi : 23/05/08 Aldığı Övgü : 1
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:23 | |
| Özkan dayı o öyle zaten tam bir agresif gardaşım benim. Adanalıyız allahın adamıyız. Heleki şimdi adanalı diziside var. Tam polis gibi oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:25 | |
| vayyy o öyle zaten engincigim. Sende tam karakter konuşmalar yapıyorsun. Senin okul ne zaman bitiyor koçum gel artık yanıma iş bulalım çalış! | |
|
| |
damla Bayan Mod.
Mesaj Sayısı : 233 Location : Adana İş/Hobiler : Mühendis/su altı sporları Kayıt tarihi : 23/05/08 Aldığı Övgü : 0
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:27 | |
| | |
|
| |
sabah.engin Özel üye
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:29 | |
| İşim hazır abicigim teşekkler. Ben gezgin gibi türkiyeyi dolaşaccagım. Belli bir yerde kalamam ben abi gencim , yakışıklıyım... dimi ama | |
|
| |
sabah.engin Özel üye
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:30 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:31 | |
| Ben doktorum hayat kurtarıyorum. Hiç abiye el kalkarmı? Eliniz taş olur vallahi | |
|
| |
damla Bayan Mod.
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:36 | |
| İşin şakası bir yana muhabbetimiz baya bir koyulaştı. Bu arada aramızda olmayan arkadaşlarımıza bir yaad edelim. Aramıza kardeş olarak seçtigimiz ilk kişilerden olan olan sementa ve ablası eftelya kardeşlerimiz aramızda degiller. Kendilerine kucak dolusu secgiler gönderiyom. Bu arada gerçekten buralar iyice karışık oraya gelmeyeyim dua edin Şakaydı tabi sana nasıl el kaldırılır cnm abicim.... | |
|
| |
damla Bayan Mod.
| |
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:41 | |
| Tabii aramızda olsalardı daha iyi olurdu. Hep beraber sohbetimizi ederdik. Damla o nasıl konuşma öyle hiç arkadaşa lale denirmi? o tam bir leyla | |
|
| |
sabah.engin Özel üye
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:43 | |
| evet ben yine herzamanki gibi yine söz konusu olan kişi benim. Haklısınız ben hem leyla hem laleyim. o da bir vasıf ne yapalıum. Canlarım öylesin diyorsa öyleyimdir. ne günlere kaldık yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: geyik muhabbeti 2008-12-30, 08:47 | |
| Sen varsınki seninle ugraşıyorum cnm kardeşim sende olmasan kiinle ugraşırım ben. | |
|
| |
| geyik muhabbeti | |
|