İlginizi çekebilecek Başlıklar |
|
En son konular | » Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA» Kız ve Kurt Red Riding Hood 2011-08-01, 07:42 tarafından sahin» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen» Nessié'nin maması xD2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen» Üniversite Bilgi için istek!2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)2011-07-28, 06:59 tarafından sahin» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!2011-07-28, 06:55 tarafından sahin» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA» Jessica'nın Mezuniyet konuşması 2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA |
Haftanın en aktif yollayıcıları | |
Anket | | En çok hangi kitabını sevdin? | 1.Alacakaranlık | | 33% | [ 3 ] | 2.Yeni Ay | | 22% | [ 2 ] | 3.Tutulma | | 0% | [ 0 ] | 4.Şafak vakti | | 44% | [ 4 ] | 5.Gece Yarısı Güneşi | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 9 |
|
akısı | |
|
| Eğlenceyee devammmm | |
|
+5sahin YAGMUR EGOZUBUYUK SEMENTA eftelya 9 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
karakter kağıdı Healt: (0/0) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:09 | |
| Bilim adamlarını bile çıldırtacak bu sorular.. Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar? Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Niçin fare kokulu kedi maması yok?
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır | |
| | | eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:11 | |
| İlginç Yasaklar ALABAMA · Motorlu taşıt kullanan bir sürücünün gözbağı kullanması yasak. · Pantolonun arka cebinde dondurma bulundurmak yasak. · Anniston kentinin Noble Caddesi'nde bluejean giymek yasak. · Jasper kentinde, bir erkeğin eşini başparmağından daha kalın bir sopayla dövmesi yasak. · Lee ilçesinde, çarşamba günleri güneş battıktan sonra fıstık satmak yasak. · Mobile kentinde, kadınlara yönelik uluma sesleri çıkarmak yasak.
ALASKA · Uçaklardan geyik fotoğrafı çekmek yasak. · Uyuyan bir ayıyı fotoğraf çekmek amacıyla uyandırmak yasak. · Bir geyiği hareket halindeki bir uçaktan aşağı atmak yasak. · Faribanks kentinde, bir geyiğe alkollu içki vermenin cezası hapis.
ARIZONA · Bir kaktüs kesmenin cezası 25 yıla kadar hapis. · Eşeklerin küvette uyuması yasak. · Kırmızı bir maske ile işlenen hafif bir suç "ağır suç" sayılıyor. · Globe kentinde bir Kızılderili ile sokakta iskambil oynamak yasak. · Hayden'da, tavşanları ve kurbağaları rahatsız edenler, para cezasına çarptırılıyor. · Maricopa ilçesinde bir evde 6'dan fazla kadın yaşayamıyor. · Mohave ilçesinde, çorba çalarken yakalanmanın cezası, çorbayı hırsızın başından aşağı dökmek.
CALIFORNIA · Hiçbir motorlu taşıt, sürücüsü yokken saatte 75 km'den fazla sürat yapamaz. · Hareket halindeki bir motorlu araçtan hayvanlara ateş açmak yasak. Bu yasanın tek istisnası balinalar. · Arcadia kentinde, tavuskuşlarının yolda geçiş üstünlüğü var. Baldwin Park'ta havuzda bisiklet kullanmak yasak. · Los Angeles'ta, bir erkeğin eşini 5 cm'den daha kalın bir kemerle dövmesi yasak. · Riverside'da, 11.00 - 13.00 saatleri arasında sefertasıyla sokakta yürümek yasak. San Francisco'da Market Caddesi'nde dolaşmak fillere yasak.
ILLINOIS · Chicago'da ise bir nükleer bomba patlatmanın cezası sadece 500 dolar. · Ontario'da, horozların kent sınırları dahilinde ötmeleri yasak.
COLORADO · İçki satan yerlerin gıda maddesi, gıda maddesi satan yerlerin de içki satması yasak. · Denver kentinde, komşuya elektrik süpürgesini ödünç vermek yasak. Kentte, farelere kötü davranmak da yasak.
CONNECTICUT · Bisikletle saatte 90 km'den fazla sürat yapmak yasak. · New Britain kentinde, yangına bile gitse, itfaiye arabaları saatte 40 km'den fazla sürat yapamazlar. · Hartford'da, bir kimsenin ellerinin üstünde karşıdan karşıya geçmesi yasak.
FLORIDA · Kuaföre giden kadınların saç kurutma makinesindeyken uyumaları yasak. · At hırsızlığının cezası idam.
GEORGIA · Adli tıpta ya da bir cesedin yanında küfür etmek yasak. · Atlanta'da, bir zürafayı telefon direğine bağlamak yasak. · Gainesville'de, tavuğu mutlaka elinizle yemek zorundasınız.
WYOMING · Haziran ayında bir tavşanın fotoğrafını çekmek yasak. · Cheyenne kentinde, çarşamba günleri duş almak yasak.
GÜNEY DAKOTA · Bir beyaz, kendi evinde ya da arazisinde beşten fazla Kızılderili görürse, öldürebilir. Kızılderililer "saldırgan taraf" kabul ediliyor. · Eyalet sınırları içindeki peynir fabrikalarında uyumak yasak. · Spearfish kentinde 3 Kızılderili'yi sokakta vurmak serbest.:
TEXAS · Bir başkasının ineğinin sütünü içmek yasak. · Ayakta bira içerken bardak en fazla üç kez yudumlanabiliyor. Dördüncü yudum yasak; içmek için oturmak gerekiyor. · Britannica Ansiklopedisi eyalet genelinde yasak. Çünkü içinde nasıl bira yapıldığı tarif ediliyor. · Bir otelin ikinci katından mandalara ateş etmek yasak. · San Antonio'da sığır hırsızlığının cezası, hırsızı çaldığı yerde asmak.
MARYLAND · Bir aslanı sinemaya götürmek yasak. · Ocean City'de, yüzerken yemek yemek yasak.
MISSISSIPPI · Davar çalmanın cezası asılmak.
MONTANA · Yedi ya da daha fazla Kızılderili'yi bir arada görürseniz vicdan azabı çekmeden ve yasayı da arkanıza alarak öldürebilirsiniz. · Bir kadının eşine ait bir mektubu açması ağır suç.
NEBRASKA · Çocukların kilisede geğirmesi yasak. · Bar sahipleri çorba bulundurmak zorunda. Aksi takdirde bira satmaları yasak. · Waterloo kentinde berberlerin 07.00 - 19.00 arası soğan yemeleri yasak.
NEVADA · Size ait bir mekanda köpeğinize ateş açan birini anında asma hakkınız var. · Karayoluna deveyle çıkmak yasak..
KUZEY CAROLINA · Fillerin pamuk tarlalarına girmesi yasak.
OHIO · Balıkları sarhoş etmek yasak. · Clinton İlçesi'nde, kamuya ait bir binaya yaslanmak yasak. · Paulding'de polis köpeklerinin ısırma hakkı var. · Strongville'de, Studs Trekel'in "Catch 22" adlı kitabı yasak. · Youngstown'da yolda arabanın benzininin bitmesi yasak. Suç işlemiş sayılıyorsunuz.
OREGON · Konserve mısır sadece balık oltasında yem olarak kullanılabilir. · Marlon'da, din adamlarının ayinden önce soğan ve sarımsak yemeleri yasak. · Salem'de kadınlara güreş yasak.
UTAH · Bir atın üzerinden balık tutmak yasak. · Kişi, nükleer silah bulundurabilir ama patlatamaz. · Bütün karayollarında kuşlara geçiş üstünlüğü var. · Bir insan 50 yaşını geçtikten sonra kuzeniyle evlenebilir. · Salt Lake City'de içinde keman bulunan bir torbayla yürümek yasak.
WISCONSIN · Racine'de, uyuyan bir itfaiye memurunu uyandırmak yasak. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:23 | |
| Harika!!Emeğine sağlıkk OHIO da balıkları sarhoş etmek derken neyi kastediyo acaba??? |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:37 | |
| Gereksiz İcatlar Eskimolar için buzdolabı Pille çalışan pil şarj makineleri Hava delikleri bulunan uzay elbisesi Ekose boya Pilli saatler için kurma kolu İki yüzlü oyun kağıtları Elektrikli köpek cilalayıcısı Sürtünmesiz zımpara kağıdı Motosikletler için emniyet kemeri Düşük kalorili su Walkmanlar için uzaktan kumanda Batmayan denizaltı Su geçirmez sünger Su geçirmez tuvalet kağıdı
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:38 | |
| teşekkür ederim canım balıkları da içiriyorlar sanırım ilginç ama demiiii ... | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:46 | |
| Merak Kediyi Öldürdü-2 •İzmir metrosunda neden "imdat frenini çekerseniz tren bir sonraki istasyonda duracaktır" diye bir uyarı vardır? İmdat freni çekilmese de o tren zaten bir sonraki istasyonda durmayacak mıdır? İmdat freninde anlam arayan varsa İzmir metrosunu derhal terk etmeli midir?
• Neden gazete ve televizyonlarda binli sayıların tam ortasına "bin" yazarlar? (Örn: 4 bin 618). Yazılmasa anlayamıyor muyuz?
• Neden 2 litrelik Diet Cola yok? Diyet yapan kişi için hayat daha mı pahalı olmak zorundadır?
• Neden banka soygunlarında kafasında çorap olan birileri içeri girip "Bu bir soygundur!" diye bağırır? Soygun olduğu zaten anlaşılmaz mı? Normalde kafasında çorap elinde silah olan müşteriler mi vardır?
• Neden Ferhat&Şirin, Kerem&Aslı, Romeo&Juliet gibi büyük aşıklar anılırken önce erkek ismi söyleniyor da Leyla&Mecnun'da olay değişiyor
• Neden filmlere güzel güzel dublaj yapılırken belgesellerde hem dublajı hem de orijinal konuşmaları aynı anda duymak zorunda kalırız?
Malkoçoğlu/Tarkan/vs... yüzlerce kişiyi rahatlıkla tepeleyebildikleri halde üzerlerine birer ağ atın mıydı neden bitiverirler
• Şu sinema kuyruğu mizanseninde çekilmiş reklam filminde kuyrukta sadece erkekler mi beklemektedir? Nasıl bir film oynamaktadır? Sadece erkeklerin girdiği ne idüğü belirsiz filme bu üç kız neden girmek ister?
• Reha Muhtar'ı Star Tv'ye alıp haber sunmaktan men ettiği için Cem Uzan'a minnettar kalmalı mıyız?
• Neden "ters u dönüşü" deriz de "küçük n dönüşü" demeyiz
• Neden televizyonlardaki film tanıtımlarında illa "iki kafadarın nefes kesen maceraları" ifadesi kullanılır?
• Bilinmeyen her yer neden "ileride solda"dır? Bilinmeyen yerin sağ arkasında kaldığını tümevarım ile tahmin etme zekasına sahip insanoğlu neden hala yer tarifi ister?
• Neden filmlerdeki adamlar kurşun bitince silaha bakarlar?
• Neden internet adresleri okunurken www'dan sonraki nokta okunmaz da com'dan ve tr'den öncekiler üzerlerine basa basa okunur?
• Neden günlük hayatta hiç kullanmadığımız halde, popüler bestelerin neredeyse tamamında 'yar' kelimesi kullanılır? Hala sevgilisine yar diye hitap eden var mıdır?
• Serdar Ortaç, Davut Güloğlu'nun Katula Katula'sını çalan orkestrasına neden "iğrençsiniz arkadaşlar, böyle kalitesiz şeyler çalmayın!" der?
• Neden dolgun gösteren, güzelleştiren, şekle sokan vs. şampuan reklamlarında genellikle kadınlar oynar da kepeğe karşı etkili şampuan reklamlarında sadece erkekler?
• Neden her af uygulamasında (özellikle Bağkur/Ssk primi) "bundan sonra olmayacak, bu son!" denir?
• Bir insan niye Pazar Keyfi'nde "pazar misafiri" olmak ister?
• Fenerbahçe-Galatasaray basket maçında sahadaki 10 oyuncudan beşinin zenci olması nasıl açıklanabilir? FB-GS çekişmesi bu mudur?
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 01:00 | |
| Çocukça Cevaplar... Kiminle evleneceğinize nasıl karar verirsiniz? "Buna biz karar veremeyiz.Tanrı bunları önceden yazmıştır.Biz de kime takılacaksak, birgün yolda yürürken karşımıza çıkar." (Zeynep, 10 yaşında) Evlenmek için en uygun yaş kaç olmalıdır? "Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" (Ali, 6 yaşında) Annenle babanın ortak yönü nedir? "İkisi de, başka çocuk istemez." (Selin, 8 yaşında) Bir kızla bir erkek çıktıkları zaman ne yaparlar? "Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar" (Gamze, 8 yaşında) "İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler.Ama bu yalanlar, ikinci kez buluşacak kadar ilginç olmalıdır" (Metin, 10 yaşınsa)
| |
| | | | eftelya usta gevezeçiçekçi
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 01:08 | |
| Burçların kötü yönleri
Burçların Kötü Yönleri
Sürekli burçlarin iyi yönleri dile getirilir. Oysa her burcun kendine göre kötülükleri de var. Yazımızda özellikle ilişkileriniz için önemli ip uçları bulabilirsiniz...
KOÇ - Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA - Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı...
İKİZLER - Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun, ama insanlar seni bunun için diil bisexuel olduğun için seviyolar.. kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun yani salaksın... ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ - Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin 'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor! Haberin olsun!
ASLAN - Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyor haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....
BAŞAK - Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen, zaten sevişirken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
TERAZİ - Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider
AKREP - Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY - Sen her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...
OĞLAK - Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA - Sen güya çok atak birisin ya, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun çünkü kafasızsın. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi...
BALIK - Senin maşallah hayal gücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte... | |
| | | SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
karakter kağıdı Healt: (10/10) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 04:08 | |
|
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> YAY - Sen her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat... benimkinide amma atmışlar harikaya ne diyim | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 06:25 | |
| KOVA - Sen güya çok atak birisin ya, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun çünkü kafasızsın. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi... işte ben buy(muş)um |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-10, 23:16 | |
| sizin yine iyi ya benimkine ne dersiniz?? AKREP - Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun? | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-11, 23:20 | |
| Bilindik Türk yalanları Valla ha sarıda geçtim memur bey... Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı... Dünya ahiret bacımsın... Şuan 65 milyon bizi izliyor... Bu son sigaram... Bütün kadınlar güzeldir... İki saat kapıda bekledim, açam olmadı... Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... Sen bi de beni gençliğimde görecektin... Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı... Yemezsen arkandan ağlar... Seni leylekler getirdi yavrum... Akşama erken gelicem... Bu aldığım en güzel hediye... Bi oturuşta iki büyük devirirm... Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... Ağzıma sigara sürmedim... Ben almiyim rejimdeyim... Eee ne zaman gidiyoruz içmeye?... Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır... İşim bitsin ben seni ararım... Bir kez olsun yüzüm gülmedi... Hayatımda hiç ilaç almadım... İharaç fazlası bunlar... O elinizdeki tek kaldı, başka yok... Bi`tanem... Seni Seviyorum... Beni seçerseniz size... Ben de tam seni arayacaktım... Bi şey olmaz... Ben eski yüzücülerdenim... Bizi davet ettiler ama gitmedik... Valla bu size çok yakıştı... Senin annen bir melekti yavrum... Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin.... Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri... Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de... Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız... Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor... İki gözüm önüme aksın ki... Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! Formu doldurun biz sizi ararız Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim... Ben her bahar aşık olurum... Gerçek aşkı sende buldum... 2 saat bekledim...Gelmedin! Üşüyorsan ceketimi alabilirsiniz... Seni anlıyorum. Hatırası var, bunu sana veremem... Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerim Her bedene uyar bu... Gol atmayı sevmiyorum. Asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Senin eline kimse su dökemez.. Öğretmenin vurduğu yerde gül biter Şöyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun... Benim için önemli olan ruh güzelliği Hediye olmasa inan verirdim. Bi arkadaşa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım... Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attım<... Belki biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır... Kitaplarıma bir daha bakayım ama kitabı sana verdiğimden eminim... Onun için bişeyler yapmayı çok isterdim... Ama malesef... Elimden bişey gelmez... Sensizlik canıma tak etti... Ben hiç yalan söylemem Akşam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım... Bunun garantisi biziz abi... Telefon şehirlerarasına kapalı Ben zaten böyle olacağını biliyordum... Bi kereden bişey olmaz. Biz sadece arkadaşız. Kuran çarpsın bu son sigaram Son biletler bunlar Hiç acıtmayacak. Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemiştim. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz... Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaşlılara bağışlarım... Haaa bi de okul yaptırırım... Abi kızı görücen bi içim su... Adem Bey şu an toplantıda... Kim arıyodu? Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı... Kuru ekmek bana yeter... Yeter ki huzurum yerinde olsun... Dış transferleri 15 gün içinde bitiricez.... Aradım... Çaldı çaldı açan olmadı... Dünyanın en mutlu çifti olucaz... Devletimiz güçlüdür.. Failleri en kısa zamanda yakalanacak...... Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz...... Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz...... Benim işçim, benim köylüm, benim memurum...... | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-11, 23:26 | |
| Bizce medya kıyameti nasıl duyururdu !? Sabah: Biz Öldük!
Dünya Gazetesi: IMKB'de endeks bir daha yükselmeyecek.
Hafta Sonu: Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular
Erkekçe: Ayın hurisi
Metro Hipermarket Bülteni: Gerçekten Son İndirim
Fanatik Gazetesi: Bu maçın galibi yok![/size] [size=7]Fotomaç: Rivaldo Beşiktaş'ta..
Hürriyet, Ertuğrul Özkök: İyimserliği elden bırakmayalım, hiç olmazsa cehennemde ısınmak için yakıt parası yok!
Milliyet, Meral Tamer: Zebaniler, delik kazanların üreticisini Şeytan'a şikayet etti. Blue Jean: Kızlar, kuponu doldurup gönderen ilk 10 kişi James Dean'le yemek yeme şansı elde edecek.
Bilim Teknik: Evren hakkında bütün bilmediklerimiz...
Oyun dergisi: Game Over
Elle: Yargı gününde anında 10 kilo verin!
Para: Kıyametten kar yapmanın 100 yolu
Star Gazetesi: Şok! Kandırıldık, Şeytan aslında iyiymiş!
Show TV, Reha Muhtar: Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz?
Zaman: Allah yardımcımız olsun ATV, Hakan Aygün: Mahşer yerinde fordçuluk çok yaygın, izliyorsunuz sayın seyirciler, bıyıklı bey, nasıl arka saflarda çalışıyor...
Kanal 6: İzliyorsunuz sayın seyirciler, kazanların içi bir volkan gibi, insanlar bağrış çağrış yanıyor, kızarıyor...
Aktüel: Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve Isıya dayanıklı elbise
Auto Show: Sırat köprüsünde saniyede 100 kmye ulaşan son model arabalar
Arena, Uğur Dündar: Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası
Başbakanlık, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi: Devletimiz, bütün yaraları saracaktır!! | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-11, 23:34 | |
| İş İlanları TERCİHEN İNGİLİZCE BİLEN Yapacağınız işle bir ilgisi yok ama, bu sıra herkes ingilizce bilen eleman arıyor. Bir bildikleri olmalı.
ARAŞTIRMACI, ÖĞRENMEYE AÇIK O kadar işin arasında sizi eğitecek ne paramız, ne de zamanımız var. Mesleğinizle ilgili gelişmeleri iş saatleri dışında kendiniz araştırıp öğrenmek zorundasınız.
İNİSİYATİF SAHİBİ Üstlerinden habersiz iş yapabilecek, ancak başarısız olursa canına okunmasına katlanabilecek..
SİSTEM OLUŞTURABİLEN ISO çalışmalarına başladık. Yazılacak 78 adet prosedür var.
SORUMLULUK ALABİLEN Vergi, sigorta müfettişleri bir usülsüzlüğü yakaladığında ? valla üstlerimin bu işlemlerden hiç haberi yoktu, onlara danışmadan kendim yaptım..." diyebilecek saflıkta olan.
ERKEK ADAYLARIN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMASI Bayansanız askerlik yapmış olmanız gerekmiyor yaani.( ne yaa, israil mi burası .)
BİLGİSAYAR KULLANABİLEN Valla geçen gün arkadaşın aklına uyup bir bilgisayar aldık ama.
KARİYER OLANAKLARI SUNAN ŞİRKETİMİZ Başlangıç ücreti olarak piyasanın altında veriyoruz, ama burada gece yarılarına kadar çalışıp yöneticilerin de gözüne girerseniz sizi terfi ettirebiliriz.
SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN Altınıza bir araba vericez, o şehir senin, bu kasaba benim deli dana gibi dolaşacaksınız. Evliyseniz sorun olabilir, isterseniz eşinize bir danışın.Ya da hiç danışmayın, bu sizin için iyi bir fırsat olabilir. Artık ona siz karar verin.
İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI Şirketimizde herkes birbiriyle kavgalı, kimse kimseyle geçinemiyor. Bir de sizle uğraşmayalım. Üst yönetimin hoşuna gidebilecek şeyleri yapabilen, yalakalık becerileri gelişmiş.
İKNA KABİLİYETİ OLAN Müşterileri kalitesiz ürünleri daha pahalıya almaya razı edebilecek.
ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN Ne bütçeyi tuturabiliyoruz, ne de muhasebe hesaplarını. Herşey arap saçına döndü. Biri bizi bu durumdan kurtarsın.
TERCİHEN YÜKSEK LİSANS MEZUNU, İNGİLİZCEYİ ANA DİLİ GİBİ KONUŞABİLEN, KONUSUNDA EN AZ ON YIL DENEYİMLİ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, 30 YAŞINI AŞMAMIŞ." Oha demeyin, aslında ne istediğimizi biz de tam bilmiyoruz, bu özelliklere sahip aday bulabilir miyiz onu da bilmiyoruz. Ama patron yazalım diyor, ilan havalı oluyormuş.
B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP Size araba vericez ama şoför vermicez. Uzun yola alışıksınızdır umarız.
TERCİHEN MUHASEBE VE / VEYA İNGİLİZCE BİLEN ( Valla gerçek !) Şimdi sizi tam olarak nerede kullanacağımızı bilmiyoruz. Ne kadar çok vasfınız olursa o kadar iyi... Hele bir siz işe başlayın.Gerisini sonra düşünürüz.
| |
| | | SEMENTA YÖNETİCİ
Mesaj Sayısı : 4694 Doğum tarihi : 15/12/87 Yaş : 36 Location : Gevezeçiçek İş/Hobiler : Yayın Editörü/MÜZİK Lakap : tatlı cadı Kayıt tarihi : 23/07/07 Aldığı Övgü : 42
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-12, 03:46 | |
| çok güzel yazılar devam et eftelya..... | |
| | | SEMENTA YÖNETİCİ
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-14, 03:18 | |
| hahaha çok doğruluğu var bu yazının..hakketten kanllar bazı şeyleri çok abartıyor.. | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-18, 22:46 | |
| Garip Vaziyetler Hani bazı olaylar, sözler, durumlar vb. vardır.Bizim insanımızdan başkasına nasip olmaz. İşte onlardan bazıları..
1. "Nerelisin ?" sorusuna cevap aldıktan sonra otomatikman "içinden mi?" diye sormak. 2. Amca, hala, dayı, teyze, görümce, kayınço,enişte,elti,bacanak, kaynana, kayınpeder,baldız, yenge, amcaoğlu, hala oğlu, dayı oğlu, vb. gibi akrabalık terimleri. 3. Gelin-Kaynana çekişmesi. 4. Sigarayı çoraba veya kulak arkasına koymak. 5. Düğünlerde, eğlencelerde, toplantılarda, vb. içip içip olay çıkartmak. 6. Kuru fasulye-pilav-cacık, at-avrat-silah,devlet-mafya-polis, kavun-beyazpeynir-rakı, metin-ali-feyyaz, karpuz-peynir-ekmek, vb. gibi üçlemeler. 7. Yürüyüş veya dolaşma esnasında eline tespih, değnek, sopa, vb. almak. 8. Yabancı dil öğrenirken önce küfürleri öğrenmek, yabancılara Türkçe öğretirken önce küfürleri öğretmek. 9. Yolculuk esnasında yanındakine "Yolculuk nere hemşerim?" diye sorarak muhabbete başlamak. 10. Çırak-kalfa-usta ilişkisi. 11. Büyüklerin yanında sigara-içki içmemek, bacak bacak üstüne atmamak. 12. Mektuplarda "büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden" öpüp "kestane kebap, acele cevap" beklemek. 13. Kendini tanıttıktan sonra diğer yarışmacı arkadaşlara basarılar dilemek. 14. Japonları kastederek "adamlar yapmış abi!" demek. 15. Ortaokul ve lisedeki ani-hatıra defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... " diye başlamak. 16. "Bizim askerdeyken bir çavuş vardı..." diye başlayan askerlik anıları. 17. Ütü ütülemek, su sulamak, boya boyamak, uyku uyumak, yangın yanması, ölü ölmesi, vb. gibi dumur yaratan deyimler. 18. "Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular. 19. "Kim O?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek. 20. Telefonu açan kişiye kendini tanıtmadan "orası neresi?" veya "sen kimsin?" gibi sorular sormak. 21. Neredeyse herkese, her şeye takma isim bulmak. 22. Misafir gelince hemen cay suyu koymak. 23. "Senin paran burda geçmez!" deyip karşıdakinin eline sarılmak. 24. Paraları cüzdana veya cebe koyarken ******lerin ayni tarafa gelmesine dikkat etmek. 25. Düğün, lokanta, vb. gibi yerlerde masaları birleştirerek oturmak. 26. Büyüklerin "Biz sizin yaşınızdayken..." diye başlayan serzenişleri. 27. Düğünlerdeki takı merasimleri. 28. Otobüs, uçak, hastane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşmak. 29. "Hamili kart yakınımdır!." 30. Yüzsüzce rüşvet istedikten sonra abartıp "Helal et" demek (yaşanmıştır). 31. Bir ise başvururken muhtardan onaylı ikametgah, fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, noterden onaylı diploma fotokopisi, askerlik belgesi vb. gerekmesi. | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-18, 23:00 | |
| Takıntı Tavla oynarken son attığınız zar aynı zamanda oyunun o anki skoruysa gereksiz yere mutlu olur musunuz?
Birden fazla gazete aldığınızda en saygın gazetenin üste gelmesine dikkat eder misin?
Taksiden inerken şoföre "hayırlı işler" veya "iyi günler" deyip cevap alamadığınızda taksinin kapısını tam kapatmayıp hemen uzaklaşmaya özen gösterir, şoförün oturduğu yerden tam kapatmadığınız kapıyı kapatmak için uğraşmasına neden olur musunuz?
Biri size "gözleriniz çok güzel" dediğinde daha önce boş boş bakarken daha anlamlı bakmaya çalışır mısınız?
Yatmadan önce hem su içip hem de tuvalete gidecekseniz önce suyu içer misiniz? Böylece o sudan artan maddeleri de boşalttığınızı düşünür müsünüz?
Konuşmanız esnasında “saat” kelimesi geçiyorsa o anda saate bakma gereği duyar mısınız? Bunu her yapışınızdan sonra bu davranışın çok saçma olduğunu düşünüp kendinize sinir olur musunuz?
Havaalanlarında pasaport kontrolü yapılırken görevlinin sizi inceleyip resimdeki adamın siz olup olmadığını kontrol ederken, pasaportunuzdaki pozunuzu verir misiniz? Eğer böyle yapmazsanız adamın kuşkulanıp sizi sorgulayacağını düşünür müsünüz?
Canlı yayın konuklarının taktıkları kulak içi kulaklıkların herkes tarafından kullanıldığını düşünüp iğrenir misiniz? Bir gün böyle bir canlı yayına çıkma durumumum olursa ne yaparım diye şimdiden hesap yapar mısınız?
Kanal kanal gezerken karar kıldığınız bir program o an reklam verdiğinde bunun sizin yüzünüzden olduğunu çünkü o programı izleyerek popülerliğini arttırdığınızı düşünür müsünüz? Bu yüzden vicdan azabı çekip hiç izlenmeyen kanalları izler misiniz?
Gece su içmeye kalktığınızda odanızdan mutfağa kadar olan bütün ışıkları açma gereği duyar mısınız?
İcq'da milletin contact listinde üstte görünmek için nick'inizin başına " ! ? ' * gibi işaretler koyar mısınız? Olay anlaşılmasın diye nick'inizin sonuna da aynı işaretten yerleştirir misiniz?
Kazaa'da başkalarının sizden neler indirdiklerini inceler misiniz? Onları isimlerine göre sort ederek günün popüler download'u neymiş diye bakar mısınız?
Gece taksiye binince arka koltuğun sağında oturuyorsanız camdan taksimetrenin yansımasını bulup ters rakamları okumaya çalışır mısınız?
Minibüste kimse yokken minibüsün en rahat köşesi olan arka tarafın en köşesine oturduktan sonra ortam sıkışınca "lan şimdi bu köşeden nasıl çıkacağız, çıkarken ortam rahatsız olur mu, rezil olur muyum, çıktıktan sonra herkes beni konuşur mu?" gibi beyninizde onlarca sorun yaratır mısınız?
Yolda yürürken birisiyle karşı karşıya gelip aynı anda aynı yönlere doğru hareket ettiğiniz için biriniz diğerinin yanından geçemediğinde "acaba bu sonsuza kadar böyle sürüp gider mi" diye düşünür müsünüz?
İşemenizin sandığınızdan da uzun sürmesi üzerine heyecanlanıp, daha da uzun sürmesi üzerine umutlanıp, aşırı uzaması üzerine de "ya bu benim hayatımdaki en uzun işeme herhalde" deyip, günün tarihini ve takribi süreyi bir yere not eder misiniz? (Örn: 20 Ağustos 1992 - Ayvalık - 1 dakika 53 saniye)
Bilgisayarınızdaki mp3'leri, "Yabancı" ve "Türkçe" olarak iki ayrı dosyaya kaydederken, yabancı dilde şarkı söyleyen şarkıcılarımızı ne yapacağınızı bilemeyince yeni bir dosya açar mısınız? Bu yeni dosyaya "Şuursuz şarkıcıların şarkıları" diye isim verir misiniz?
Ofiste ya da banka şubesi gibi mekanlarda tuvalete girdiğinizde, sizden önce giren etrafı fena halde kokutmuşsa "bir tek el yıkayacağım ama çıkınca benim kokuttuğumu sanacaklar" deyip hemen geri çıkar mısınız? Ardından da "eyvah, bu defa da kokuya dayanamadığımı düşünecekler" endişesine kapılır, "fazla hassas" olarak damgalanmaktan korkar mısınız?
Araba kullanırken mümkün olduğunca az fren kullanıp arkanızdakilerin sizin usta bir sürücü olduğunuza kanaat getirmiş olabileceklerinden değişik bir haz duyar mısınız?
Bir dergide veya gazetede bir yazı okurken o yazıyı hiç beğenmediğiniz halde sonuna kadar okur musunuz?
| |
| | | SEMENTA YÖNETİCİ
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-19, 09:09 | |
| eline sağlık eftelya ... | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-24, 21:11 | |
| Sınav Jack için çok önemliydi bu sınav. Hayatı boyunca tek bir hayali vardı. O şirkette çalışmak. Ve sınav açılmıştı. O şirkete girebilmesi için tek şansıydı bu sınav. Hemen boş zamanlarını geçirdiği kulübeye gitti. Yanına 1 Haftalık yiyeceğini, biraz su ve gerekli olan birkaç malzeme aldı. Bu pazar günüydü sınav. Sınav gününe kadar bu kulübede çalışacaktı. Tüm dünyayla ilişkisini kesti 5 gün boyunca. Saat tam 9.00'daydı sınav ve çok titiz bir şirket olduğunu biliyordu. 1 Dakika bile geç kalmamalıydı. Sonunda Pazar günü geldi. 5 gündür ilk kez çıkıyordu kulübeden dışarı. Ama çok iyi çalışmıştı. Sınavı kazanacağından emindi. Her ihtimale karşı yarım saat erken gitti sınava, hayret ortalıkta pek kimse yoktu, halbuki bu sınava çok kişi başvurmuş olmalıydı. Neyse dedi kendi kendine, biraz dolandı koridorda. 15 Dakika geçmesine rağmen pek bir hareketlilik göze çarpmıyordu. Dikkatini danışmada duran bayana çevirdi. Yavaşça yanına yaklaştı ve bayana "Afedersiniz Bayan, Bugün Saat 9.00'da sınav vardı ama pek bir hareketlilik yok" dedi. "Haklısınız" dedi bayan genç adama. "Bugün sınav vardı ama o sınav 45 Dakika önce başladı" dedi. Şaşırdı genç delikanlı. "Nasıl olur Hanfendi, Sınav Saat 9.00'da başlamalıydı, henüz saat 08.45"dedi. Bayandan gelen cevapsa genç adam için tam bir şoktu; "Bayım sanırım haberiniz yok, 3 Gün önce saatler 1 Saat ileri alındı...!
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-24, 21:16 | |
| Ünlülerden İnciler
Ooooo!.. "Ooo, I was in Moskow next week!.." => Taki Doğan (Konuştuğu kadın Moskovalı olduğunu söyleyince)
Çözümsüz!.. "Buna heykel olarak bakarsanız, animasyondur..." => Erol Büyükburç (Kendi yaptığı kuklalardan biri hakkında bilgi veriyor)
Bayanın gözü... "Ben eşim dışında başka bir erkeği bayan gözüyle göremem..." => Şenay Akay
Yapaman!.. "İşlerime adaptasyon yaptım kendimi!.." => Atilla Saral
Adam sanki Lord!.. "Ben birazcık halkın içinde olmayı daha çok seviyorum..." => Alpaslan Özmol (Çaycı Hüseyin)
Opposite olmak!.. "Siyasal anlamda bana opposite olan insanlar bile bana soğuk davranmadılar..." İlyas Salman (Bir Yudum İnsan'da)
Oyun istasyonu!.. "Hasan Şaş hızını alamayıp oyun istasyonuna çarptı..." => Turgay Şeren ("Playstation reklam panosuna çarptı" demek istiyor)
Yanıklık durmaz fazla... "Yanıklığım gidince kapalı giyinmeye başladım..." => Demet Akalın
İtemen!.. "Mehmet Okur'un zencilerle çalışmasının faydası olmuş, adamlar çok kalın, o kadar kalın ki itemiyorsun bazen..." => Batur abi
Durumbaz... "Bel ağrıları çekmek durumundayım..." => Haluk Levent
Çoğunaman!.. "Ay ne hoş, bugün hem kadınlar, hem erkekler çoğunlukta..." => Esra Özmen (Seyircilere bakarak)
Amin amin... "İnşallah, Allah sana fazla top girmesini göstermez..." => Faik Çetiner (Rüştü için temennisi)
Altuğ'yu!.. "Pınar Altuğ'yu kocasına Özlem Yıldız mı ihbar etti?" => Pazar Keyfi'nde bir altyazı
Öyledir o... "Piyano, Türkiye'nin ve dünyanın güzel bir müzik aletidir..." => Arto
Evet 20!.. "Benim uğurlu rakamım 20'dir..." => Gökhan Özen
Pek hoş... "3 puanla sevinçtik!.." => Samsunsporlu Musa
İşleve bak!.. "Eööö, şeyyy, yani selülitli birisi, selülitsiz gibi çıkıyor mesela..." => Seren Serengil ("Photoshop nedir?" sorusunu cevaplıyor)
Sentezleyemen!.. "Fotoshop" => Televole'de bir altyazı ("Photoshop" yazmaya çalışıyorlar)
Niye acep? "Kazada 19 kişi öldü, 20 kişi hayatını kaybetti..." => Habertürk'te 18:00 haberlerini sunan sarışın zat
Yırtaman!.. "Yılan gibi yırtıcı hayvanlardan korkarım!.." => Number1'da fobilerinden bahseden bir vj
Köprüsüz ortam... "O derenini altından çok sular akar daha..." => Sergen Yalçın
İç-dış... "Ne güzel hava, insanın içi köpek bile olsa yaşama sevinciyle doluyor..." => "Sihirli Annem" dizisinde bir replik
Tabii... "Star, kendi şeyimde gördüğüm bir şey değil..." => Meltem Cumbul ("Star mısınız?" sorusunu yanıtlıyor)
Epey Batı Avrupa... "Avrupa'da gittiğim yerlerde mesela Brezilya'da böyle şeylere şahit oldum..." => Hakan Bilal Kutlualp
Ördek sananlar. " Yağmur yağdı diyorum, birileri ördek zannediyor kendini.." => Ebru Şimşek (Kendisine sürekli dava açılmasını değişik bir yoldan anlatmaya çalışıyor. )
Kuyruklu! "Hasan (Şaş) yıldızsa ben kuyrukluyıldızım.." => Sergen
Pis Baba! "Sarhoş baba zavallı yavrulara çok kötü dövdü." => Defne Samyeli
Gözyaşı Hazırlığı "Bugün o kadar mutluyum ki, ağlamak, ağlamak, ağlamak istiyorum." => Esra Ceyhan
Yapaman! "Benim stüdyodaki bir arkadaşım çok iyi taklit kabiliyeti yapar" => Seren Serengil | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-24, 21:17 | |
| Kurbağa, Prens ve Güzel Kız Bir gün kurbağa yakışıklı prensi öper ve prensin konuşma özgürlüğünü her yıl bir kelime konuşmakla kısıtlar. Prens konuşmamanın acısıyla kıvranır dururken, bir gün ahu gözlü, güzel ve çok şirin bir kız görür. Ve buna sevgisini açıklamak ister ama bunun için büyük fedakarlıklara katlanması gerektiğini düşünür ve güzel kız için bunun yapması gerektiğini düşünür. İlk düşündüğünde "seni çok seviyorum" diyecektir. Prens üç yılı çok zorluklara katlanarak geçirirken kızı görüp de konuşamamanın acısına katlanmayı göze alır. Zorlu üç yıl sonunda prens "seni seviyorum" demenin onun için tam bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüp "benimle evlenir misin" demeyi de kararlaştırarak 2 yıl daha beklemeyi göze alır. Yine zorluklarla geçen yıllar sonunda prens 5 kelime konuşma hakkına sahip olmuştur ve böylece güzel kıza "seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyebilecektir. Koşa koşa kızı bulabileceği yerleri dolaşır. En sonunda kızı bulur ve bir şeylerle uğraşmakta olan kıza, "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye sorar. Elindeki işi bırakan kız söyleneni anlamayarak, "Pardon?" der. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-25, 00:31 | |
| hepsi çok güzel:lol: ama bunlarda koptum yaa
Show TV, Reha Muhtar: Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz? Aktüel: Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve Isıya dayanıklı elbise
Auto Show: Sırat köprüsünde saniyede 100 kmye ulaşan son model arabalar
Arena, Uğur Dündar: Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası
Başbakanlık, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi: Devletimiz, bütün yaraları saracaktır!! |
| | | | | Eğlenceyee devammmm | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |