İlginizi çekebilecek Başlıklar |
|
En son konular | » Şafak vaktin de Carmen'i canlandıran Amanda De Cadenet2011-08-03, 23:45 tarafından SEMENTA» Kız ve Kurt Red Riding Hood 2011-08-01, 07:42 tarafından sahin» BREAKING DAWN PART 1 Comic-Con Poster2011-07-31, 23:26 tarafından gamze cullen» Nessié'nin maması xD2011-07-31, 23:23 tarafından gamze cullen» Üniversite Bilgi için istek!2011-07-28, 21:33 tarafından SEMENTA» AUTODESK AUTOCAD 2012 ISZ (x86-x64-ENG)2011-07-28, 06:59 tarafından sahin» Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz'ı da fethetti!2011-07-28, 06:55 tarafından sahin» Twilight oyucularının sahneler hakkındaki düşünceleri =D2011-07-26, 21:29 tarafından SEMENTA» Jessica'nın Mezuniyet konuşması 2011-07-26, 21:27 tarafından SEMENTA |
Haftanın en aktif yollayıcıları | |
Anket | | En çok hangi kitabını sevdin? | 1.Alacakaranlık | | 33% | [ 3 ] | 2.Yeni Ay | | 22% | [ 2 ] | 3.Tutulma | | 0% | [ 0 ] | 4.Şafak vakti | | 44% | [ 4 ] | 5.Gece Yarısı Güneşi | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 9 |
|
akısı | |
|
| Eğlenceyee devammmm | |
|
+5sahin YAGMUR EGOZUBUYUK SEMENTA eftelya 9 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
karakter kağıdı Healt: (0/0) Exp: (200/200) tuttuğu takım: BEŞİKTAŞ
| Konu: Eğlenceyee devammmm 2008-02-09, 00:09 | |
| Konunun ilk mesajı :Bilim adamlarını bile çıldırtacak bu sorular.. Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar? Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Niçin fare kokulu kedi maması yok?
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
eftelya usta gevezeçiçekçi
| | | | eftelya usta gevezeçiçekçi
Mesaj Sayısı : 1675 Doğum tarihi : 27/10/84 Yaş : 40 Kayıt tarihi : 24/07/07 Aldığı Övgü : 22
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-25, 23:59 | |
| Kullanım Talimatları Bunlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınıp cümleler ve espri olsun diye değil, ciddi ciddi yazılmış..
* Sac kurutma makinesinin üzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayın".. * Kızarmış patates torbasının üzerinde: "Kazanan siz olabilirsiniz.. Üstelik, satın almanız da şart değil.. Ayrıntılı bilgi torbanın içinde".. * Dial sabunlarının kutusunda: "Kullanım sekli: Normal sabun gibi".. * Donmuş yemek kutusunda: "Öneri: Buzunu çözün... * Otellerde verilen duş başlığının kutusunda "İçine bir tek bas sigar." * Hazır Tiremi su tatlısının kutusunda: "Altüst etmeyin.." (Uyarı kutunun dibinde, tatlının altında yazılı) * Marks & Spencer'e ait bir puding kutusunda: "Ateşin üzerine koyarsanız ısınır." * Bir uyku ilacının üzerinde.. "Uyuklamaya sebep olabilir." * Roventa ütü kutusunda: "Giysilerinizi üzerinizde ütülemeyin".. * Ingiltere'nin unlu eczane zinciri Boots'un çocuklar için hazırladığı öksürük şurubu kutusunda: "İçince Araba kullanmayın".. * Çin mali Noel ağacı ışıklı süslemelerinde: "Sadece içeride ve dışarıda kullanılabilir".. * Japon malı mutfak robotunun üzerinde:"Başka amaçla kullanılmaz." * Fındık paketinin üzerinde: "Dikkat: İçinde fındık var." * American Airlines Şirketi'ne ait fıstık paketinin üzerinde: "Talimat: Paketi açın, fıstıkları yiyin.." * Bir elektrikli testerenin üzerinde: "Çalışırken elinizle durdurmaya teşebbüs etmeyin."Altı nokta körler derneği, üstü virgül sağırlar derneği | |
| | | eftelya usta gevezeçiçekçi
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-26, 00:07 | |
| ANNELERİMİZDEN.....
- İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ öğrendik: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" - DUALARIN GÜCÜNÜ öğrendik: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." - ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI öğrendik: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.." -MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ öğrendik: "BEN ÖYLE DİYOSAM ÖYLEDİR...!!!" - İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI öğrendik: "Çıkmadan önce temiz bi camaşır giy.. yolda Allah korusun başına bişi gelir kirli külotla etrafa rezil olursun." - HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI öğrendik: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem... " - HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU öğrendik: "KAPA ÇENENİ VE ÇORBANI İÇ ...!!" - DAYANIKLI OLMAYI öğrendik: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!" - HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI öğrendik: " Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga gecmiş sanır..." - ABARTMAYI öğrendik: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!" - DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ öğrendik: "Babana çekicegine biraz bana çekseydin noolurdu ..." - OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI öğrendik: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" - KISKANMAYI öğrendik: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kac milyon çocuk var biliyo musun... ?!?!?" | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-27, 07:17 | |
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-27, 21:36 | |
| Minibüs yazıları
- Gözlerin var ya, benim olacaksın delikanlıca
- Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta
- Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım..
- Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama...
- Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi...
- Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gözerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun
- Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!
- Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?!
- Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Alırsın Ford, olursun Lord
- Istedim vermediler; sen soförsün dediler!
- Rampanın atmacası
- Gas, fren, şanzıman halin duman
- Aşk çekenin yol gidenin!
- Yaklasma toz olursun, geçme pişman olursun
- Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak
- Sollama beni, mahcup ederim seni!
- Tek rakibimiz, Turk Hava Yolları
- Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
- Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana
- Bana öyle melun melun bakma güselim biliyorum birasdan sen de ineceksin!...
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-27, 21:43 | |
| İnşaat Ustası Sayın şantiye şefim; İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım.Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı bir şekilde yazmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama sebep olan olaylar, aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur:[/size] Bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım.İnşaatın altıncı katında işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı.Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu sandığım bu tuğlaları aşağıya indirmem gerekiyordu.Aşağıya indim bir varil buldum,ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata çıktım.İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım.Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım.Tüm tuğlaları varile doldurdum.Aşağıya inip ucunu çözdüm.İpi çözmemle birlikte kendimi havalarda buldum. Nasıl bulmayayım? Ben yaklaşık 70 kiloyum.250 kg lık varil hızla aşağıya düşerken, beni yukarıya çekti.Heyecandan ve şaşkınlıktan ipin ucunu çekmeyi akıl edemedim.Yolun yarısında dolu varille çarpıştık.Sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarıya çıkınca, iki parmağım iple birlikte çıkrığa sıkıştı. Parmaklarımda bu sırada kırıldı.Bu arada yere çarpan varilin dibi çıktı ! ve tuğlalar çevreye saçıldı. Varil hafifleyince, bu kez ben aşağı inmeye , varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık.Sol bacağımın kaval kemiğinin bu sırada kırıldı. Can havliyle ipi bırakmayı akıl ettim. Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin hızla üzerime geldiğini gördüm.Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum.Bayılmışım gözümü hastanede açtım. Cenabı haktan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-29, 02:25 | |
| Birinci zabitten ikinci zabite not: Kaptanın emri ile yarın sabah saat 09:00'da tam bir güneş tutulması olacaktır. Eğer yağmur yağarsa onu en temiz giysilerimizle güverteden görme imkanına sahip olamayacağız. O zaman da güneşin tamamen kaybolması olayını yemek salonundan izleyebileceğiz. Bu her gün olagelen bir olay değildir. İkinci zabitten üçüncü zabite not: Kaptanın emri ile saat 09:00'da en iyi giysilerimizle güneşin yemek salonunda kaybolacağını gözlemleyeceğiz. Kaptan bize yağmur yağıp yağmayacağını söyleyecek. Bu her gün rastlanan bir olay değildir. Üçüncü zabitten reise not: Eğer yarın sabah erkenden yemek salonunda yağmazsa, ki bu her zaman rastlanan bir olay değildir, kaptan en iyi elbiseleriyle kaybolacaktır. Reisten mürettebata not: Yarın sabah 09:00'da kaptan kaybolacaktır. Ne kadar üzücüdür ki, bu her zaman rastlanan bir olay değildir... | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-29, 03:20 | |
| Politika dediğin böyle bir şey.. Bill clinton; Türkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir. Hep onurlu ve bizimle eşit olmak istemiştir, bunu biliyoruz. Çıkarlarımız her şey demek değil. Dünya barışının sürekliliği için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostça selamlıyoruz. Bu yolda tum birikimimizi kullanmak zorundayız. Türkiye bizim kö- tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai- lemizdir.
Süleyman Demirel Koltuğumda biraz daha oturmak için kimseden istekte bulunmam. Demokrasi için ne gerekirse yaparım çünkü hırstan arınmak zorundayız. Çağdaş uygarlık yolunda coşmuş bir insanım. Bensiz bir Türkiye de pekala güzel yönetilebilir. Bunun aksini düşünemiyorum. Kendim için bir şey istiyorsam namerdim. Tersi olsaydı derdim ki; istiyorum, evet sürem uzatılsın!!!
Devlet Bahçeli Bizim amacımız bu yoksul halkın şikayetlerini dinlemek ve çözmektir. Asla şovenizm duygularını kabartmak davası gütmeyiz. Kardeş kavgasını körüklemek ve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak- tan kaçınırız. Hedefimiz umut aşılamak- tır. Bize faşist diyerek saldıranların haksızlık ettiğini düşünüyoruz. Onların siyasal hayatı bitecek!!
Bülent Ecevit Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme hala inananlar varsa, onların akıllarına hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere şaşarım. Asıl olan her zaman ve her konuda halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep Amerika Birleşik Devletleri'dir. Ben de halkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!!
Mesut Yılmaz Benim dürüst parti lideri imajım Her şeyden önemlidir. Ben başka liderler gibi halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem. Bu benim için sakınılacak bir görünümdür. Ekonomiyle ve borsayla görevim gerektiği kadar ilgiliyim. Halkımla içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda değerli bir yerim var. Sanılmasın ki yakın çevremi ihya ederim...
NOT: Şimdi de bütün bu paragrafları kendi içinde birer satir atlayarak okuyun !!! | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-02-29, 03:27 | |
| Öp Beni Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper misin".. Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "Ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi''
| |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-10, 20:57 | |
| TÜRKLER UZAYA GİTSE NE OLURDU?? 1. -houston, ahmet kalemimi aldı vermiyor. 2. -houston, abi uykum kaçtı ordaysanız muhabbet edelim. 3. -houston.. -evet? -deniyorum abi orda mısınız diye. yok bi şey. 4. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. 5. -houston, amirim diyo ki bi kişi daha yollıcakmışsınız. böyle okey oynayamıyomusuz. -tamam raporunuzda belirtin siz. 6. -deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff -yuzbaşı volkan napıyorsunuz? -bi karışma be güzelim. benim dayıoğlu tesisatcıda çalışıyo. biliyoruz da yapıyoruz. 7. -hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda mıyız şimdi? -apollo 31, onaylandı. -ba mına koyim teknolojiye bak bee. 8. -houston we have a problem -nası guzelim? neyini kurcaladınız yine aletin? ellemeyin arkadaşım her yerine. bana zimmetli alet ben ugraşıcam sonra. 9. -houston gemi kontolden çıktı. ne yapmam gerekiyor şimdi. -orda ana panelde kırmızı bir düğme var görüyor musun? -evet gorüyorum. -o düğme sana girsin. ahahah 10. -houston, fener maçı kaç kaç 11. - hauston - yine ne var - ne gçzel ismin varmış senin be. hey allahım be.. 12. - hauston, kına gecesi ne zamandı 13. -apollo 31 napıyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakıyoruz güzel kardeşim. hapla olmaz ki bu beslenme işı bilememişsiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndürün. -$$. delikanli adama bi şey olmaz 14. - hauston, çekirdekleri nereye atayım - sağda bi boşluk var - oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi it oğlu it. 15. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? - anlaşılmadı kaşif 12.. - yok abi haşim diil.. şevki ben.. hani tanışmiıştık kokteylde.. - ne diyosun kardeşim ? - oyun diyorum abi.. af buyur kıçıkırık telefonlarda bile snake var, raket var.. ayıp valla. - çıkıp istop oynayın siz, anca keser.. hadi bakim.. 16. -houston, sanırım koaksiyel ateşleme sisteminin duplikasyon bölümünde yakıt sıkışmasından kaynaklanan bir hata var. -gemi gidiyor mu genç? -onaylandı houston. -devam et o zaman devaaam. 17. -houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin. -hey mına koyum ne değerli geminiz varmış mkicem yaa. 18. -yuzbaşı volkan geminin yuzeyinde napıyorsun durumunu bildir hemen? -hoca daraldım gezinmeye çıktım biraz. -dikkatli ol en ufak hatada gemi yüzeyinden kopabilirsin. -ooo iyice cocuk yaptınız hoca siz de bizi. olmuyo böyle. 19. -houston, usta telefon çekmiyo mu burda? hatuna msg atıcaktım söz vermiştim. -olumsuz apollo. -ya arkadaşım çekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo öyle. ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayıp yani. 20. -alo hüston. kible ne tarafta kalıyo şimdi ? 21. -yüzbaşı volkan ne yapıyorsunuz!!?? -cam açıyorum abi sıcak oldu çok burası -cam açtığınızda basınçtan oluşan girdap moleküllerinize ayrılmanıza neden olabilir. -haaa doğru. 22. -hüztin, şimdi bu alet ışık hızına çıkabiliyo mu. zaman makinası tadı yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarışı falan yapsak -hayır zaten öyle bir şey mümkün olsaydı bile buna izin vermezdik, zaman kırılması olurdu. -baba neyi kırdıysak öderdik parasını. şimdi kesin olmuyor mu o olay? -olumsuz. 23. -houston su jupiter warya -heeeeeee -sana girsin ohaohahah , kızdın mı -yooooo -o zaman satrün de girsin uhe uhe uheheheh 24. -houston? -söle güzelim? -güzelim diyen dillerini yirim ben senin! -demiyim şu halde.. 25. -höstun.. -arkadaşım uzaya gittin hala oğrenemedin ama olmuyo bak. hüstın diceksin, hüstın. -hüston. -hay mkiyim senin dilini yaa. ne var söyle ? 26. - huztin..ehhe siz varya keksiniz - dikkatli konuş - milyonlarca dolar harcayıp uzayda yazı yazabilmek için tükenmez kalem icat ettiniz ya - evet.. çok gururluyuz - ehehe mehmet kurşun kalem getirmi$, onla yazıyo ehehh hehehe 27. -huso. kopyalıyormusunuz? -ne var be ne var ? -abi biz sirius beşteyiz -bizde caddebostandayız nevar? -abi bişey diycem ama kızmayın. -naaptınız lan yine -abi eşli king oynadık alien'larla. bizim gemiyi kaybettik -lan hasta mısınız taş toplayın diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz. -abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde -o niye o ?!? -ya kingde kaybedince borcu kapatalım diye kalkış yarışı yaptık yörüngede, onu da şeettik -dıt dıt dıt dıııııııt dıt dıt dıt dııııııttttt -alo hüso? 28. -turkship 1a22bc23 motorları kapattınız, bi sorun mu var ? -yok be hostoncığım jupiter çekiyo zaten bosa aldım fazla yakmasın alet 29. -la huson -söle kardeşim -ulan inanmazsın bundan 5 sene önce bi manita yapmışım kemancıda sabaha kadar tepişmiştik yengenle -kayıtlara geçsin tamam -geçsin tabi kafayı yedirttiniz bana. 2 muhabbet edecek adam yok. zaten bu i.nelere gıcığım atacam musili sularına eşşek sıpalarnın -aman mahmut abi yapma gözünü sevem projeyi yakma 30. - alo houston.. - ye what? - hastir bunlar ingilizce konuşuyo oolum... 31. - alo houston lan, imambayıldı lekesini çıkarmak için naapmak lazım? 32. - alo hustoon - sööleee - baba benim bi cep telefonu vardı - eee - bi arayıp bizbizecelle geçirtsenize onu buradayız konuşamıyoz bari sabit ücretten girmesin - lannn senin bizini.....cellini.. - hadi be abi bee kapının arkasında pantolonun arka cebinde kafa kaadı onunla bi arayip ben haydar diyin geçirtin bee - peki anam beki canım geçirecem ben sen devam et 33. -brek brek houston, şampuana ayrı sac kremine ayrı zaman mı? -anlaşılmadı apollo, tekrar edin lütfen. -ehiehi yok hoca bi şey takılın siz. | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-10, 21:01 | |
| Artık demir alma günü yaklaşmıştır. Anlayın ki artık günü yaklaşmıştır demir almanın bu limandan, eğer: - Kendinizi birdenbire akordiyon dinlerken yakalıyorsanız, - Çim biçme hayatınızın önemli bir parçası haline gelmişse, - Doğum günü pastanızdaki mumları yaktığınızda bir grup kampçı çevresinde oturup şarkı söylemeye başladıysa, - Sürekli kendinizi tekrar ediyorsanız, - Neden makrame yapmaya bu kadar geç başladığınızı düşünüyorsanız, - Sigorta şirketiniz size bedava takvim yollamaya başladıysa (aylık!) - Yastığınızın yanında bir de sıcak su torbası bulunduruyorsanız, - Yaşıtlarınızla konuşmalarınız dönüp dolaşıp hastalık ve tedavileri konusuna geliyorsa, - Yollara konan hız bariyerlerini geçmeniz için bir kaç kez denemeniz gerekiyorsa, - Merdivenleri inerken nefes nefese kalıyorsanız, - En büyük düşmanınızın yerçekimi olduğunu düşünmeye başladıysanız, - Eğer bir Garden partiye gittiğinizde ilgilendiğiniz tek şey bahçe ise, - Sık sık ekmeğin eskiden kaç para olduğundan dem vuruyorsanız, - Sürekli kendinizi tekrar edip duruyorsanız, - Sevdiğiniz tüm filmlerin renklileri çevrilmeye başladıysa, - Oyuncaklarınızı artık ancak müzelerde görebiliyorsanız, - Atmış olduğunuz giysileriniz yeniden moda olduysa, - Sıfır kilometre aldığınız otomobiliniz artık antika olduysa, - Sürekli kendinizi tekrar edip duruyorsanız, - Abonman biletinin eskiden gittiğiniz sinema biletinden daha pahalı olduğunu farkediyorsanız, - Bilgi yarışmalarında herkesi yenmeye başladıysanız, - İş arkadaşlarınızın çoğu en son terfi aldığınız yılda doğmuşlarsa, - Sürekli kendinizi tekrar ediyorsanız, - En son fast food lokantalarına gittiğiniz tarihi hatırlamıyorsanız, - Bu listeyi çok sıkıcı ve duyarsız buluyorsanız, Ama asla vazgeçmeyin hayata sımsıkı sarılmaktan, o öylesine güzel ve değerli ki...Bu yazıyı da çok ciddiye almayın, hadi ama gülümseyin | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-10, 21:08 | |
| Kahve Taşıyıcısı
NetWare: Buyurun Sistem Operatörü. Adam: Bilgisayarın kahve taşıyıcısı kırıldı. Garanti kapsamındayım, ne yapmam lazım? Netware: Kahve taşıyıcı mı? Adam: Evet bilgisayarın önündeki! Netware: Pardon anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kahve taşıyıcıyı nereden aldınız. Promosyon falan mı? Adam: Bilgisayarla birlikte geldi. Promosyon olup olmadığını bilmiyorum. Üzerinde 24X yazıyor.
**(Bahsedilen cihaz CD player olur, 24X herkes için çok şey ifade etmeyebilir diye...)[/size] [/size] | |
| | | EGOZUBUYUK gevezecicekçi
Mesaj Sayısı : 254 Doğum tarihi : 14/06/87 Yaş : 37 Location : AMASYA/MERZİFON İş/Hobiler : ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ Lakap : FİNANS & MUHASEBE Kayıt tarihi : 21/09/07 Aldığı Övgü : 3
karakter kağıdı Healt: (200/200) Exp: (200/200) tuttuğu takım:
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-12, 07:30 | |
| | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-12, 20:25 | |
| tşk ederim emrahcım. yaşasın artık yazdıklarımı okuyan var | |
| | | YAGMUR Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 4 Doğum tarihi : 20/06/88 Yaş : 36 Kayıt tarihi : 13/03/08 Aldığı Övgü : 0
karakter kağıdı Healt: (200/200) Exp: (200/200) tuttuğu takım:
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-13, 07:08 | |
| AAA AYIP ETTİN BİDE OKUYOZ SADECE EMRAH DEĞİLL | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-14, 00:09 | |
| tşkr ederim yağmurcum. bu arada hoşgeldin aramıza. umarım bizden memnun kalırsın | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-14, 00:14 | |
| Eğlenceye devamm Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: 'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum: 'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.' Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi: 'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.' Geçtiğimiz ramazanın Kadir Gecesi'nde teravih namazını kılmak için camiye gittim. Erkekler alt bölümde, kadınlar ise perdeyle ayrılmış üst bölmede hep birlikte namaza durduk. Kadınlar her defasında secdeye 3-4 saniye geç vardıklarından, üstten gelen ses ile bizim hareketlerimiz arasında bir uyumsuzluk başgösterdi. Bu keyfe keder 'senkronizasyon sorunu' mahalle imamımızın, akıllara ziyan bir şekilde duruma müdahale ederek üst kata seslenmesi ile son buldu: 'Bayanlar! Geç kalmayın, erkeklerle yatıp, erkeklerle kalkın!' Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp; - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-14, 00:37 | |
| Asagidaki test ile sizin hangi cizgifilm karakteri oldugunuzu bulucaz...
1) Sevgilinizle mukemmel bir aksam size bunlardan hangisini cagristiriyor? a) Mum isiginda romantik bir yemek (4 puan) b) Lunaparka gitmek (2 puan) c) Parkta rollerblade'le turlamak (5 puan) d) Bir rock konserine gitmek (1 puan) e) Sinemaya gitmek (3 puan) 2) En sevdiginiz muzik?. a) Rock and RolL ( 2 puan) b) Alternative (1 puan) c) Soft Rock (4 puan) d) Klasik (5 puan) e) Pop ( 3 puan) 3) Ne tur filmleri seversiniz? a) Komedi ( 2 puan) b) Korku (1 puan) c) Muzikal (3 puan) d) Romantik (4 puan) e) Belgesel ( 5 puan) 4) Asagidaki mesleklerden birini secmek zorundasiniz... secin bakalim a) Garson (4 puan) b) Futbolcu (5 puan) c) Ogretmen (3 puan) d) Polis (2 puan) e) Barmen/Barmaid (1 puan) 5) 1 saat bos vaktinizi asagidakilerden hangisini yaparak degerlendirirsiniz? a) Disarida calismak (5 puan) b) Okumak (4 puan) c) TV seyretmek (2 puan) d) Radyo dinlemek (1 puan) e) Uyumak (3 puan) 6) Asagidaki renklerden birini secin? a) Sari (1 puan) b) Beyaz (5 puan) c) Mavi (3 puan) d) Kahverengi (2 puan) e) Kirmizi (4 puan) 7) Su anda onunuze sunlardan hangisi gelse dayanamaz goturursunuz?? a) Dondurma (3 puan) b) Pizza (2 puan) c) Sushi (1 puan) d) Makarna (4 puan) e) Salata (5 puan) En sevdiginiz tatil/bayram ? a) Cadilar Bayrami (1 puan) b) Seker Bayrami (3 puan) c) Yilbasi (2 puan) d) Sevgililer Gunu (4 puan) e) Kurban Bayrami (5 puan) 9) Simdi atlayip gidebilseniz suralardan hangisine giderdiniz? a) Paris (4 puan) b) Ispanya (5 puan) c) Las Vegas (1 puan) d) Hawaii ( 2 puan) e) Hollywood (3 puan) 10) Nasil biriyle vaktinizi gecirmekten hoslanirsiniz? a) Akilli biri (5 puan) b) Guzel/yakisikli biri (2 puan) c) Bir parti canavari (1 puan) d) Komik biri (3 puan) e) Duygusal biri (4 puan) Simdi butun puanlarinizi toplayin ve hangi cizgifilm karakteri oldugunuz ortaya ciksin!!! (10-17 puan): TAZ Siz vahsi ve cilginsiniz bunu biliyorsunuz. Eglenicem derken ucuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptiginizin farkindasiniz,hayatinizin kontrol?n? kaybetmiyorsunuz.Insanlar olaylara sizin gibi bakmadiginda bu sizi durdurmuyor. Tavsiye: Bu vahsi karakterinizle kendinizi ve etrafinizdakileri incitebilirsiniz..dikkatli olun (18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eglenceli, arkadas canlisi ve populersiniz. Civil civil halinizle etrafa nese saciyorsunuz. Cogu zaman ikili iliskilerinizde ucuk kacik davransaniz da inandiginiz degerlerden taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve cocuk sahibi olmanin sizin icin bir anlami var ama buna sira gelmeden once yeterince olay ve insan tecrube etmek istiyorsunuz... Tavsiye: Insanlarin aldiginiz kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin (27-34 puan): TWEETY Oyle tatlisiniz ki sizi sevmemek imkansiz.Siz insanlarin asla kaybetmek istemeyecegi türden bir dostsunuz.Kimseyi incitmemek icin kendinizi incittiginiz bile olur. Siz genellikle olaylar karsisinda olgun ve sakin bir tavirdasiniz. Tavsiye: Herkes gorundugu gibi degildir bunu unutmayin. (35-42 puan): MICKEY MOUSE Siz iflah olmaz bir romantiksiniz..Sarap, kirmizi guller,bunlar sizin yasam tarziniz..soz verir ve o sozu ne olursa olsun yerine getirirsiniz.Ailenize cok baglisiniz. Annenizi her haftasonu ararsiniz, ozel gunleri asla unutmazsiniz.. Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerceklerden uzaklastirmasina izin vermeyin... (43-50 puan): SPEEDY GONZALES Sizin en belirgin ozelliginiz hizli ve dogru karar verebilmeniz. Her olay icin kafanizda bir planiniz vardir. Fiziksel ve zihinsel gucunuz cok fazla.. Mantikli, ilimli ve yapici tavirlarinizla cogu kisinin kendine ornek aldigi birisiniz. Tavsiye: Bazi kucuk olaylar sirf gozardi ettiginiz icin buyuk bir soruna donusebilir. | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-31, 20:58 | |
| BİLMECELER 1-Uzadıkça kısalan şey nedir? 2- Ali, sepetteki elmaların yarısını ve bir yarım elmayı Ayşe'ye; sonra kalan elmaların yarısını ve bir yarım elmayı Ahmet'e ve yine kalan elmaların yarısını ve bir yarım elmayı da Hasan'a veriyor. Sonuçta sepette sadece bir elma kaldığına göre başlangıçta kaç elma vardı? Not: Elmalar bölünmeden paylaşılıyor. 3- Bir avcı otobüse binmek ister. Yalnız, otobüse boyutları en fazla 1mt. olan eşyalar alınmaktadır. Avcının tüfeği ise 1,5 mt.dir. Tüfeğin şeklini bozmamak şartı ile otobüse nasıl biner? 4- Bir tabakta 7 tane portakal var. Bu portakalları, 7 çocuğa birer tane bütün portakal vererek paylaştırın ve hâlâ tabakta bir portakal kalsın? 5- Dünyanın çevresini ekvatordan geçecek şekilde bir ip ile bağladığımızı kabul edelim.(yaklaşık 40 bin km.) Bu ipi her noktadan 1mt. havada tutabilmek için, ne kadar daha ip ilave etmeliyiz? 6- 6 adet kibrit çöpü ile 4 adet 'eşkenar üçgeni' nasıl elde edebiliriz? 7- Bir duvarın üzerinde 5 adet kuş duruyor. O sırada oradan geçmekte olan bir avcı, tüfeğini ateşleyip ikisini vuruyor. geriye kaç kuş kalır? (Cevap 'hiç' değil) 8- İki kişi yolda karşılaşıyorlar. Küçük olan, Büyüğün öz oğludur. Ancak büyük olan küçüğün babası değildir. Bu nasıl olur? 9- Bir çocuk, 7 elmanın ikisi hariç hepsini yerse, kaç elma kalır?10- Bir satranç tahtasında kaç tane 'kare' vardır? ( 64 değil ) 11- Yılın kaç ayında 'otuz' gün vardır? 12- Ali ile Veli 100 metre yarışı yapıyorlar. Ali, Veli'yi 5 metre farkla geçiyor. Yani Ali yarışı bitirdiğinde Veli 95. metrededir. Tekrar yarışmaya karar veriyorlar. Fakat bu sefer Ali, başlangıç çizgisinden 5 metre geriden başlıyor. Aynı hızla koştuklarını kabul edersek bu yarışı kim kazanır? 13- B - İ - Ü - D - ? Soru işareti yerine hangi harf gelmelidir? 14- A, B, C, D VE E birbirlerinden ve sıfırdan farklı tamsayılardır ABCDE x 4 = EDCBA ise A=? B=? C=? D=? E=? 15- 2 2 2 = 244 Bir işareti değiştirerek eşitliği sağlayın.[/size] 16- Bir tüccar, sattığı mala %10 zam yapar. Ancak zamdan sonra satışlar düşmeye başlar. Fiyatı, yeni fiyatın %10 altına çeker. İlk duruma göre kârda mıdır, zararda mıdır? 17- Üç kedi, üç fareyi üç dakikada yakalarsa dokuz kedi, dokuz fareyi kaç dakikada yakalar? 18- 2 - 8 - 18 - 32 - 50 - ? 19- Bir tartı aletinde iki kutu ayrı ayrı tartılıyor. İlk kutu 5kg, ikinci kutu da 6kg geliyor. İki kutu beraber tartıldığında ise ibre, 12kg'ı gösteriyor. Yanlış tartıldığı belli olan kutuların gerçek ağırlıkları nedir? 20- Bir kalem ve bir silginin toplam fiyatı 110 TL'dir. Kalem, silgiden 100 TL daha pahalı olduğuna göre herbiri kaçar liradır? (Cevabı akıldan veriniz) | hadi cevaplarınızı bekliyorummm | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-03-31, 21:03 | |
| | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-04-13, 21:03 | |
| sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? -yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım!
- evlerinizde elektrik var mı? - hayır, televizyonu mum ışığında izliyoz malesef.
- neredensin? - türkiye. - usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? - hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. yengenle berabermiş.
- sizde niye beyzbol yok? -sizde de uc top bilardo yok naber?
- siz orda deveye mi biniyosunuz? - evet türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. ben 18 yaşına girince babam bana deve alcak.
alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı? türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara..
paris'te bir isveçli ile geçen diyalog -nerelisin? -türküm -hayır diilsin -neden diilmişim? -çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar -nerden kapıldın bu fikre? -hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu -bravo ya...
-siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi -hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu
-ingiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs sucukmu yiyeceksin? nasıl oluyorda yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla? -ben: peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun?
- sen turksun dimi? - evet ben turkum - olmaz sen turke benzemiyorsun - bana turk tipini bi tarif etsene
- fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? - anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu tavada kızartacaksın!
-nerdensin? -turkiye - aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi?? - yokk ustunde gecen hafta tasindik..
-sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? -yoo neden -her gelen türk arabasında maşallah yazıoda
-siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? - evet.. ne guzel di mi.. - olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha - yok uc alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyo..
- sizde kitap var mi? - ne gibi? - yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz bilgileri? - valla kitap yok, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar. zaten hocaya bi sey olursa biz de okulu birakiyoruz | |
| | | sahin süper moderatör
Mesaj Sayısı : 989 Doğum tarihi : 16/03/80 Yaş : 44 Location : neverland İş/Hobiler : tornacı/tasarımcı Lakap : brand Kayıt tarihi : 20/09/07 Aldığı Övgü : 7
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-04-14, 08:11 | |
| emeğine sağlık güzel çalışma.. | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-04-17, 21:38 | |
| TŞK EDERİM | |
| Konu: Geri: Eğlenceyee devammmm 2008-04-30, 02:06 | |
| YANLIŞ ANLAŞILAN ŞARKI SÖZLERİ Grup Gündoğarken "Ankara'dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmis..." Dogrusu Neymis ??? "Ankara'dan abim geldi,evde bir bayram havasi, annem babam beni cok severmis..." Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre'de hayat bayram olmadi yaaa..." Dogrusu Neymis ??? "Hicbir kere hayat bayram olmadi ya da..." Teoman "Görümceler,görümceler..." Dogrusu Neymis ??? "Gonulcelen,gonulcelen..." "bir bankta kulesi ustund e" ya da "bir pasta puresi ustunde" Dogrusu Neymis ??? "Bir bar taburesi ustunde Tarkan "Sen uzumle gulum,incir yee..." Dogrusu Neymis ???"Sen uzulme,gulum incinme..." Hülya Avşar "Yasemin,derdin ne??.." Dogrusu : "Yar senin derdin ne?.." MFÖ "Mustafaaaa,yagmur var İstanbul'daaa..." Dogrusu Neymis ???"Bu sabah yagmur var İstanbul'da.." Levent Yuksel "Dolmuslaar havalandiiii.." Dogrusu Neymis ???"Son kuslaar havalandi..." Aşkın Nur Yengi "Hayir anmiyorum.." Dogrusu Neymis ???"Ay inanmiyorum.." Yaşar "Sonra postacilar iser,yagmurlar bitince.." Dogrusu Neymis ???" Sonra postacilar ise,yagmurlar bitince..." "Ya bu gece gel ya da delirecem..." Dogrusu Neymis ???"Ya bu gece gel ya da gelir ecel..." Ferda Anıl Yarkın Kiminle gittiysen orda kal usandim hatta he portakal" Dogrusu Neymis ???"Kiminle gittiysen orda kal,usandim hatta hep orda kal!" Sibel Can "Gideni bos ver!..Gelene hos gel!..Dinde baska caresi yok!.." Dogrusu Neymis ???"Gideni bos ver,gelene hosgeldin'de,baska caresi yok..." Ora-Boya "Kalk gidelim be sarayli,bakti ki saydam kalayli.." Dogrusu Neymis ???"Kalk gidelim be sarayli bak dikiz aynam kalayli.." Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin cinlasin.." Dogrusu Neymis ???"O an kulaklarin cinlasin.." Yldız Tilbe "Hafize Abla,ask vurur insana.." Dogrusu Neymis ???"Hafife alma,ask vurur insana.." | |
| | | | Eğlenceyee devammmm | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |